Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Висулки със зодии от Сваровски

Приблизително 9 от всеки 10 души считат, че зодията има поне малко значение за формирането на човешкия темперамент и определено се съгласяват с твърдението, че това оказва някакво влияние върху дадени черти на Висулки със зодии от Сваровскичовешкия характер. По тази причина не е много изненадващо, че именно зодиите са толкова търсен тип висулки, която да се постави на златно, платинено, сребърно или от друг материал колие.

Марката Сваровски, която толкова много се стреми да създава и предлага интересни продукти и накити на своите клиенти, е известна със своите атрактивни колекции от висулки, които според целта и предназначението си варират от изключително елегантни до по-семпли и ежедневни. Именно такива са висулките със зодиакални знаци на известната европейска марка бижута.

Сваровски предлага висулки с всички 12 астрологични знаци – козирог, водолей, риби, овен, телец, близнаци, рак, лъв , дева, везни, скорпион и стрелец. Обикновено за изработката на висулките се използва медицинска стомана. Тя е изключително безвредна и безопасна за човека, което я прави много подходяща за изработването и на хирургични инструменти. Висулките със зодии на Сваровски са в стоманен и черен цвят – съчетание, което в комбинация с изчистения стил и дизайн на висулките ги прави еднакво подходящи и за мъже и за жени, макар че жените ги предпочитат.

Самите висулки имат почти правоъгълна форма, но са със заоблени краища, което им придава известна мекота и усещане за приятен овал. Върху черна повърхност е изобразен съответният знак на конкретната зодия, но не с картинка, а посредством съответния символ, който и принадлежи.

Висулките със зодии на Сваровски са подходящи за добавяне към стоманена верижка, към такава изработена от сребро или пък към кожено колие – всичко зависи от личните предпочитания на клиентите и от това кое ги кара да се чувстват по-добре.

И докато много хора не вярват в значението на астрологичните знаци и  тяхното влияние върху нашия темперамент и съдба, то за мнозина носенето на подобно бижу има специално значение. Много хора вярват, че това да носят медальон с изображението на техния астрологичен знак може да направи съдбата по-благосклонна към тях и да провокира техния късмет. Не малко са тези, които вярват, че медальонът ще помогне на хубавите и положителни енергии да навлязат в живота им.