Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Идеалният камък за вас според зодията

Идеалният камък за вас според зодиятаАко желаете да притежавате бижу, което да е в пълен синхрон с Вас, тогава трябва да помислите за нещо, което да е в пълен синхрон с Вашия зодиакален знак. Всяка зодия е в синхрон с един от долу изброените елементи, а ако се вгледате внимателно, тогава ще откриете колко много символика има зад всичко това.

Козирог – гранат

Тъмният червен цвят на граната излъчва твърдост и сила, досущ като тези, които притежават представителите на земната зодия козирог. Също както и козирозите, които са известни с пословичната си упоритост и енергичност, гранатът комбинира твърдост и красота.

Водолей – аметист

Също както и самите водолеи, аметистът излъчва наситен с артистичност, неповторимост и положителна енергия цвят, който го прави толкова положителен и в същото време неотразим.

Риби – аквамарин

Камакът аквамарин, който е най-добрият избор за представителите на зодия риби, досущ като самата зодия излъчва лекота, енергичност и чистота. Не е изненадващо, че представителите на тази зодия се чувстват толкова приятно когато носят камък с аквамарин.

Овен – диамант

Овенът и диамантът са свързани чрез своята пословична твърдост. И двете по-скоро ще се счупят, отколкото да се огънат. Това си има както своите добри, така и своите отрицателни страни, но и в двата случая ползите преобладават.

Телец – изумруд

Също както и зодията телец, изумрудът носи едно усещане за спокойствие и хармоничност. Отново както представителите на този земен знак обаче, изумрудът може да бъде и изключително твърд, което го поставя сред най-устойчивите и здрави минерали.

Близнаци – перла

Перлата е камъкът на зодия близнаци. Какъв синхрон само – вижте колко лека, светла и ефирна е перлата. Точно както представителите на зодия близнаци, които правят всичко с лекота и бързина, изглеждайки сякаш се носят по въздуха.

Рак – рубин

Излъчващ топлина и животворност както и представителите на зодия рак, камъкът рубин е сред най-скъпите, които можем да открием. Това идеално подхожда на тези толкова емоционални и чувствителни хора, които по-скоро мислят за околните, отколкото за самите себе си.

Лъв – перидот

Камъкът перидот излъчва толкова силна светлина и толкова ярък цвят, че едва ли има друг камък, който да е по-подходящ в това отношение за ярките и запомнящи се представители на зодия лъв. Силни, спокойни и уверени, те се държат винаги с мярка, но все пак излъчват силна и неподвластна енергия.

Дева – сапфир

Синият и леко хладен цвят на сапфира идеално подхожда на хладнокръвната и овладяна дева. Камъкът в същото време излъчва дълбочина, която можете да откриете и в дълбоката интелигентност присъща на този земен знак.

Везни – опал

Няма друг камък, който така добре да балансира своите цветове както опала. Светли и тъмни, студени и топли – всичко се допълва в идеална хармония. Също както и при представителите на зодия везни, които могат да намерят баланс във всеки един момент в живота.

Скорпион – топаз

Нищо не може да се сравни с енергията на топаза, както и нищо не може да се мери с енергията на скорпиона. Само който се е сблъсквал с гнева им, само той знае какво означава да разгневиш един истински скорпион. Ако обаче имате нужда от тях, те ще Ви засипят със сила и ще бъдат вярна опора.

Стрелец – тюркоаз

Също както тюркоазът носи мистерията на морето, така и стрелецът винаги е обгърнат от мистерия. Представителите на тази зодия се отличават с пословичното си любопитство да открият какво крият “дълбините” на живота и са достатъчно дръзки за да посрещнат и най-неочакваните предизвикателства.