Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Мъжки целувки според зодията

Мъжки целувки според зодиятаМакар да слагаме мъжете под един общ знаменател-определяйки ги като „еднакви”, не бива да пренебрегваме зодиакалните различия, според които, всеки мъж има специфичен начин на целуване.

ОГЪН

Овните са пламенни  и страстни любовници, които нетърпеливо ще обладаят с целувки. Без да се замислят, ще продължат от устните към шията и няма да скрият огромното желание, което изпитват. Не са претенциозни към целувката и нямат определени очаквания.

Лъвът, е този, който те изяжда с целувки! Ненаситен и горещ, този мъж се целува истински, когато е влюбен, защото в противен случай, не мисли за отсрещната страна.

Кратките целувки са запазена марка за Стрелците, като освен това те могат да се окажат непредвидени и спонтанни. Ако искаш да опиташ дълги целувки с него, трябва да сте усамотени и не на публично място.

ЗЕМЯ

Телецът категорично обича целуването и дава всичко от себе си, да изпита крайно удоволствие и наслада. При него винаги се усеща желанието за целувка, което го прави предразполагащ за противоположния пол. Те се надяват да бъдат задоволени във всичко, с което се захващат,  затова и не отстъпват в целуването.

Първоначално Девите са плахи и несигурни, докато не се доверят на отсрещната страна. Пренебрегнат ли предварителните си опасения могат да се отдадат на страстни и съблазнителни целувки. Доверието ги освобождава да бъдат повече себе си.

Козирогът се старае и е добър в целуването, но това важи в началото на връзките му. Ако има сериозни и дълготрайни взаимоотношения с някого, целуването  преминава на втори план. Той предпочита нежни, кратки целувки, отколкото дълги, лигави и нападателни.

ВЪЗДУХ

Близнаците обожават да се целуват, нетърпеливи са и дори понякога избързват, но за сметка на това са изключително страстни и показват любвеобилност. Търсят различни начини и позиции при целуването, като не се задоволяват с определени неща

Везните  могат да се целуват както поискаш, те са като каталог за целувки. Усетят ли твоята нагласа и маниер, веднага приключват. Те са прелъстители и добри омайници, а целунат ли те могат да те изстрелят в небето.

Водолеят е освободен, затова неговите целувки се раздават лесно и без притеснение. Той смята целувката за жест, уважение и после любов. Не отдава внимание на обикновените целувки, затова има нужда от нещо по-нестандартно, което да стимулира въображението му.

ВОДА

Ракът целува продължително , бавно и без никакво излишно напрежение, затова за тях е важно да бъдат с някой,който има същия подход.

Целувките на Скорпиона са секси, еротични, предизвикателни и това изкушение, което носят е трудно да бъде превъзмогнато.

Рибите се нагаждат, могат да се приспособят лесно към твоя начин на целуване, като така ще те накарат да се почустваш водеща. От друга страна, обичат дълги, бавни и любовни целувки, понякога обаче изглеждат меланхолични и досадни, но безспорно романтични.