Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Какво не понасят хората, според зодията си?

Какво не понасят хората, според зодията си?Всеки носител на определен зодиакален знак има своите типични черти от характера, които оказват влияние върху разбиранията и отношенията му. В този ред на мисли, ти даваме възможност да разбереш какво изкарва зодиите извън равновесие.

Овен

Овните имат свръх изострено чувство за справедливост! Не понасят лъжата, подмолните, двойни игрички и преструвките – просто не са в кръвта им. Мразят лицемерието, затова не обичат неестествените и прикрити хора. Натоварват се от клюки и интриги, избягват такива среди. Те са много всеотдайни и даващи, но усетят ли, че злоупотребяваш с тяхната доброта, губят изцяло доверие към теб, което е изключително важно за тях и при приятелството, и в любовта.

Телец

Те имат различни виждания и усещане, като започнем от начина на обличане, поведение, до по-широките им разбирания за света и човека, въобще. Не понасят прекалената драма, сълзи и вглъбяване и демонстрацията на чувства. Обличат се абсолютно симетрично, по свой си начин, затова, не се съобразяват с нечие мнение. По-важно е да се чувстват добре, затова се приемат такива, каквито са и изискват това от другите около тях. Не са суетни и не понасят хора, обсебени от външния си вид.

Близнаци

Обичат да говорят и да са център на внимание, затова ако се опитваш да ги изместиш или засенчиш, се готви за война. Те са искрени и смели, без притеснения от никого и нищо, но не обичат да обсъждат недостатъците им. В такива моменти започват да спорят и опровергават дадени твърдения. Ако имаш обратно на тяхното мнение, пази се от словесни атаки. Могат да бъдат много остри и групи, а същевременно с това нежни, състрадателни и грижовни. Ядосват се на мързеливи или неенергични хора, защото ненавиждат загубата на време.

Рак

Раците обичат семейния уют – това е тяхната свещена крепост и затова мразят, когато някой наруши правилата. Вбесяват се, ако някой проявява неуважение към дома им, мразят разхвърляните и неподредени вещи. Те не са от най-спонтанните хора и обичат преди да вземат решение, то да бъде премислено добре. Проявата на бурни чувства, при това пред хора, е нетипична за тях, затова и не харесват, когато срещнат такива хора, които демонстрират силни емоции на публично място.

Лъв

Царят обича забавленията и закачките, затова ако не може да му влезеш в тон, губиш неговото положително отношение. Ако нарушаваш неговото лично пространство и време, значи се изправяш срещу една стена. Не обича някой да го подценява, мами, лъже и заблуждава. В много отношения е песимист, затова не понася хората, които се взимат прекалено на високо и не обича хвалби, изтъквания.

Дева

Те са страшно детайлни и обръщат внимание на малките неща, дори от облеклото на един човек. Ето например, мръсни обувки могат да ги побъркат, както и някаква неподредба. За тях важи максимата : „Каквото реша – ще ти кажа, а каквото не ти казвам… по-добре не ме питай!”.

Везни

Не обичат да бъдат притискани, особено ако трябва да вземат решение, тъй като те премислят всичко от възможните му аспекти, за да вземат максимално най-добрия избор. Не понасят еднообразието и скуката, затова могат да прекратят разговор, който им се струва досаден. Освен всичко държат много на добрия тон и маниери. Всяка проява на агресия и неприличие ги дразни.

Скорпион

При Скорпиона всичко е толкова просто: „Хвърляш се, правиш го, продължаваш напред и никога не се обръщаш назад”. Думата „ако” не е в техния речник, защото тя е дело на случайността, а при целенасочените дела случайността е сведена до минимум. За тях всичко е тук и сега, те живеят за мига и не харесват хора, които непрекъснато говорят за бъдещите си намерения.

Стрелец

Стрелците лесно се палят от неточността на хората, липсата им на адекватност и прекаленото налагане. Спорят докрай, ако искат да докажат своето, особено ако са убедени в правотата си. Ако не държиш на думата има вероятност да бъдеш жестоко обвинявана в дългосрочен план. Те помнят и си правят свои изводи.

Козирог

Мразят хората, които се оплакват или са вечно недоволни. Избягват прекаленото задълбочаване в сериозни теми, особено, когато моментът не е подходящ. Смята за загуба на време излишното натоварване и разискване на проблеми. Не понасят хора без позиция, защото винаги изказват директно, каквото мислят, дори да знаят, че не се прави.

Водолей

Те са отдадени и страшно любящи, но ги нараниш или се откажеш от тях, са готови да се откажат от теб, с цената на силните си чувства. Побърква ги несправедливото отношение към тях и около тях и ако бъдат засегнати, се доказват със зъби и нокти. Изнервя ги монотонността и еднообразието, имат нужда от емоции и спонтанни изживявания. Ако човекът до тях е прекалено предвидим и скучен, няма да се чувстват щастливи и това ще се отрази на иначе ведрото им отношение към всеки.

Риби

Мразят да бъдат ревнувани и обвинявани. Търсят спокойствие и уединение, затова ако ги притискаш, ще ги отблъснеш.Ако доловят, че събеседникът не им вярва, се вбесяват. Тъй като са убедени в истинността на думите си, те очакват сериозно отношение и доверие от отсрещната страна. Мразят лъжите на дребно, не понасят завоалираните, недвусмислени думи и празните приказки.