Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

С какво да се храним според зодията

Хороскопи - с какво да се хранимНякои хороскопи могат да ни отговорят на този въпрос. Лято е, всички внимаваме с поетите калории, броим ги или просто избягваме известните вредни храни като пържено и мазно. Някои хороскопи обаче, ни помагат да изберем менюто си според нашата зодия. Представителите на зодия Овен например са хора, които трябва да се хранят с диетични продукти. В менюто им трябва да присъстват много плодове, зеленчуци и градински подправки, пилешко и рибено месо. Овните трябва да избягват пърженото, както и да наблягат на ранната вечеря.

Представителите на зодията Телец в повечето хороскопи, също не трябва да употребяват храна, която съдържа много калории, въпреки прословутата си лакомия. Близнаците трябва да избягват храни, богати на белтъци, за тях полезни са продукти като маслини, фъстъци и сушени плодове. Храносмилателната им система понася добре пикантните храни, за разлика от Скорпионите, които макар, че са страстни привърженици на пикантното, именно то се оказва „камъкът на раздора“ в червата им. Те от своя страна, могат да си угодят с млечна храна и морски дарове.

Рибите, според всички хороскопи, трябва да изключат лютото от менюто си и да се хранят с печени и пържени риби, както и с леки салати. Със салати, както и с много други плодове и зеленчуци, подходящи за вегетарианската гама трябва да се хранят представителите на зодия Дева, като дори могат да наблегнат на варива като боб, леща и грах. Стрелците са единствената зодия във всички хороскопи, които могат да ядат всички типове варива и това да е полезно за организма им, както и много плодове. Интересен факт е, че за тях месото е противопоказно и те трябва да ограничат приеманите количества.

Представителите на зодия Везни трябва да се придържат към малко количество приета храна, като употребяват повече диетични продукти, като плодове и зеленчуци, като много препоръчително е да избягват консумацията на люта и гореща храна. Раците са известни с това, че обичат да си похапват, това им носи наслада и си личи. За жалост, задължително за тях е да спазват хранителен режим като наблягат на плодове, зеленчуци, зърнени и морски храни. Лъвовете могат да си позволят консумацията на пилешко месо, което е много подходящо за тях, без да превишават количествата му. Плодовете и зеленчуците са изключително важни за представителите на тази зодия според всички хороскопи.

Две от зодиите са съответно, най-големите и най-малките късметлии. Козирозите са наградени с честта да могат да похапват каквото, и колкото пожелаят. Това не влияе неблагоприятно нито на организма, нито на вида им. Представителите на зодия Водолей трябва да изключат всичко сладко от своето меню, те лесно качват килограми и трудно ги свалят. Трябва да започват деня си с млечни продукти. Повечето хороскопи помагат на организма и на външния ви вид да са в унисон, което да донесе здраве и щастие на вас самите.