Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Противоположностите се привличат

Противоположностите се привличатПротивоположностите се привличат – това е правило, старо колкото света, но дали наистина е вярно? Вижте една интересна таблица със всички слънчеви знаци и техните астрологични противоположности. Намерете вашият знак и вижте кой стои срещу него – това е вашата противоположност. За Овен например, това за Везни, а срещу Телец стои Скорпион. Много често вие ще бъдете привличани физически от представители на срещуположния пол, чиито слънчеви знаци стоят точно срещу вашия. Те ще се радват на вашето уважение и дори тайничко възхищение. С изненада ще разберете, че тези хора имат този характер с чувственост, които вие винаги сте искали да притежавате.

Шансът за дълготрайна и пълноценна връзка между представители на срещуположни слънчеви знаци, е повече от голям, защото противоположностите наистина се привличат. И не става въпрос само за любовния ви живот. Представители на вашето семейство, приятели и колеги – за всички тях важат тези правила. Много хора обаче се интересуват повече от съвместимостта с представители на противоположния пол, в търсене на една страстна, незабравима и щастлива връзка. Химията, за която толкова се говори е много по-силна между тези противоположни знаци.

Нещата обаче се променят коренно, когато става въпрос за противоположен знак и представител на същия пол. Например един мъж роден в знака на Риби би се чувствал по-несигурен, застрашен и нервен около мъж Дева. Това важи в пълна сила и за жените Скорпион, когато се намират в компанията на дами от срещуположния знак Телец.

Ето и самата таблица

Овен Везни
Телец Скорпион
Близнаци Стрелец
Рак Козирог
Лъв Водолей
Дева Риби
Везни Овен
Скорпион Телец
Стрелец Близнаци
Козирог Рак
Водолей Лъв
Риби Дева