Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Почивка според зодията

Почивка според зодиятаКъде е най-подходящото място за почивка според зодиакалният ни знак?

Овен
Огненият знак има нужда от топло местенце, което предлага безброй възможности – разходки, любопитна история и много дестинации, които чакат да бъдат разгледани. Овните са управлявани от Марс и кипят от енергия. Затова си вземи компания, която ще устои на бодрата ти крачка и никой няма да мрънка, че ще се налага да покорява върхове (буквално!) заедно с теб. Северните части на Америка през лятото.

Телец
Земните Телци имат нужда пътуването им да ухае на лукс. Те са нещо като Парис Хилтън с 20 куфара багаж. Представителите на тази зодия имат нужда да отидат на място, което ще им даде всичко – хубаво време, вкусна храна, ароматно вино и обслужване на ниво. Ако попаднат на кофти хотел или имат проблеми с транспорта, това би ги разочаровало. Затова едно от най-подходящите местенца за тях е Франция през пролетта.

Близнаци
Близнаците носят в себе си изначалното раздвояване. От една страна те имат нужда от динамика, забързан град с много възможности, какъвто е Лондон. От друга обаче, спокойствието и местните приветливи хора ги зареждат с позитивна енергия, така че китните курортни селища в Гърция са чудесен избор. Просто трябва да решат на коя вълна са в момента и от какво точно имат нужда. Задължително е обаче дестинацията да има поне един голям шопинг център или местен пазар, за да си накупуват сувенири за спомен.

Рак
Представителите на зодия Рак имат нужда от вода. Било то морето и бреговете на Мармарис или Париж и разходки по р. Сена, все ще се чувстват като на седмото небе. И тъй като са с деликатен стомах, Раците са любители на домашно приготвената кухня. Ето защо задължително условие е в околността да има поне един семеен ресторант, в който да опитат месната кухня с всичките й специфики и аромати.

Лъв
Царете на зодиакалните знаци са любители на местата с богата културна история и наличието на 5-звездни хотели. Те ще тръгнат на път с много красиви дрехи, с които ще искат да се разходят в целия си блясък по осветените улици. Париж е мястото, което им подхожда най-добре, а ако в този период от време има поне един концерт на любим изпълнител, който ще могат да видят отблизо, щастието ще бъде пълно.

Дева
Девите са чудесна компания за пътувания. Те обичат едновременно да се забавляват, учат езика на страната, която ще посетят, и са много добри с ориентацията. Затова им трябва място, което е интересно само по себе си – колоритно и съчетаващо едновременно традиционното с модерното. Една от препоръчителните дестинации за тях, която със сигурност ще им хареса е Рим, Италия.

Везни
Родените под знака на Везни искат почивката им да бъде изпълнена с бурни нощи и шеметни обиколки из магазините. Те са изключително социални и затова е за предпочитане страна, чието население също да е слънчево и особено гостоприемно. Ето защо северните точки на Европа не са за предпочитане. Ако имат възможността да посетят Лос Анджелис, САЩ, със сигурност трябва да го направят. Друг вариант са курортите в слънчева Испания.

Скорпион
За Скорпионите ваканциите са време за романтика. Те са онези, които биха били истински щастливи, ако грабнат половинката и се озоват в някоя усамотена вила в планината, където никой няма да може да ги открие. Частните къщички в Балкана са точно за тях.

Стрелец
Стрелците са родени пътешественици. Готови са да тръгнат и на стоп, ако се наложи. Трябват им големи градове, които да обикалят с дни и да не могат да им се наситят. Интересуват се от това как живеят хората, ето защо най-добре биха се чувствали, ако отидат на гости на роднини в чужбина, които да им разказват впечатленията си от живота зад граница. Ако си Стрелец, непременно потърси контакти на близки в далечна страна.

Козирог
Козирозите са любители на историята. Всяко кътче, разказващо за своя произход от древни времена ще остави един незабравим спомен в съзнанието им. Египет е мястото, в което ще се влюбят, но и не само. Какво ще кажеш за една разходка до Прага?

Водолей
Представителите на знака са изключително любопитни натури. Те се интересуват едновременно от политика, но и от технологии и наука. Впечатляват ги музеите и планетариумите, затова Берлин сякаш е най-подходяща точка.

Риби
Родените под знака на Риби са известни със своята чувствителност и богата душевност. Те искат да се докоснат до вътрешното си аз, да открият философията на живота, да се сблъскат с различното, да се слеят с традициите. Япония е онова място, съчетаващо в себе си едновременно красива природа, спокоен дух и модерен свят.