Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Писано ли ни е да срещнем своя личен астролог

астрологЩе си позволя да споделя едно интересно лично преживяване, свързано с хороскопи, лични астролози и индивидуален хороскоп.

Преди известно време, затънала във ‘’кофти’’ период от живота си, разглеждайки разни сайтове с хороскопи, където да открия отговори и най-вече надежда, че всичко ще се нареди, видях обява на една американска астроложка, която предлагаше безплатен личен хороскоп. Напълно привлечена от възможността за първи път да ми бъде направена лична астрологична прогноза дадох своите данни и имейл-адрес, почти веднага забравяйки какво съм направила или поне без сериозни очаквания за някакъв отговор, изобщо.

Каква беше изненадата ми, обаче, когато след няколко дни получих мейл, в който по много мил и симпатичен начин тази жена описваше характера ми и тревогите, които изпитвам? Тя изразяваше готовност да ме държи за ръка и ръководи, чрез редовни астрологични прогнози и насоки по пътя на огромната промяна, по който се налагаше да вървя.

Да, тя беше видяла тази промяна и мисля, че не просто хитро я предугаждаше, понеже всеки отчаян човек в такъв период се обръща към мистични помощници, а наистина я беше видяла и дори посочи точни дати (с начало и край) на този ‘’преломен’’ за моя живот – период.

Предложената помощ и ръка на тази астроложка ме трогнаха много и ако плащането, което тя изискваше не беше свързано със сложни банкови преводи (сумата не беше голяма), сигурно щях да склоня да получавам редовно своя личен хороскоп с надеждата той да ми помогне да избегна нови грешки или ще ми посочи верния път.

Аз още получавам мейли от тази изключително мила жена и колкото и цинично да си мисля, че тя просто търси доход, не мога да подмина мисълта, че съдбата ме срещна с моя личен астролог, а аз пропуснах огромната възможност да открия щастието с негова помощ. Дали това е просто поредния случай ‘’търговец-клиент’’ или звездите са ме водили към моя личен и верен помощник, може би времето ще покаже, но едно е напълно сигурно – аз никога няма да забравя, че в един ужасно труден период някой ми е протегнал ръка и ми е казал: ‘’ти заслужаваш цялото щастие на света’’.