Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Може ли астрологията наистина да ни помогне

Може ли астрологията наистина да ни помогнеМного хора отхвърлят астрологията, като средство за познание и решение на житейските проблеми, тъй като я причисляват към суеверията, врачуването и магическите ритуали. Тези хора грешат изключително много, защото не знаят, че тя е древна наука, изискваща прецизно наблюдение на небесните тела и часове на изчисления по строги формули и схеми.

Може ли, обаче астрологията наистина да ни помага? Може ли, чрез нея да постигнем един щастлив живот и да избегнем всички неприятности ? Отговорът е: ‘’Едва ли’’, тъй като тя не може да взима решенията вместо нас и не може да ни даде точни рецепти за действие, но тя може да бъде полезна по много други начини. Астрологията може да ни покаже системни грешки, които допускаме, поради определена черта в характера, тя може да ни разкрие скрити таланти, които не знаем, че притежаваме и да ни покаже как да ги използваме и в крайна сметка астрологията е чудесно средство да изберем точното време за конкретни действия,които ще преобразят коренно нашия живот.

Дали това може да се случи само с помощта на ежедневния ни хороскоп, който някоя от многото медии предлага е отделен въпрос, тъй като там се говори общо за родените в рамките на всеки един от дванадесетте зодиакални знака, а за да се разбере личната съдба на всеки един човек е необходима много по-задълбочена информация.

Нашето бъдеще е донякъде предопределено от звездите и планетите в момента, в който сме се родили и за да открием каква е нашата роля в този живот е необходимо да се обърнем към сериозен специалист, който с помощта на подробните ни данни за точни дата, час и място на раждане да направи индивидуален хороскоп, който наистина може да ни помогне.