Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Лунни знаци

Лунни знациЛунните знаци ни помагат да определим нашето емоционално развитие, или подсъзнанието на нашата същност. То обяснява защо правим нещата определен начин. Това е мястото, където се отдаваме на спокойствие, спомени и вътрешен мир. На същото това място можем да открием и гняв, омраза, страх.

Луната оказват също влияние на чувствата ни, в зависимост от позицията в наталната карта. Повечето хора имат луна в знак , различен от този, в който се намира тяхното слънце. Това обяснява защо хора, родени под един и същи знак на слънцето могат да бъдат много различни. Когато четете хороскопа за зодията си, често си казвате, че това не важи за вас. Много по-точна информация може да получите какъв човек сте, ако погледнете описанието според лунните знаци.

Ако вашият знак на луната съвпада с този на слънцето, ще разберете, че първият засилва характерните черти на този знак. Луната отговаря също така и за сърцето, стомаха, мозъка, пикочния мехур, червата и лявото око. Той има влияние на жлезите и течностите в тялото.

Твърди се, че луната представлява инстинктивната ни същност, която много хора крият. Когато вашият слънчев и лунен знак са съвместими, те ще ви помогнат да преминете през трудностите и да постигнете целите си. Когато не са съвместими, ще бъдете често в противоречие със самите себе си. Например, ако луната ви е в близнаци, може много често да сменяте настроенията си. Лесно се стресирате и колкото повече хора обсъждат проблемите си с вас, толкова по-объркани ставате. Луните е Овен са твърдоглави, агресивни и може да е трудно да се контролират. Най-добре е, когато намерят отдушник за физическата си енергия, като спорта например.

Всеки представител на даден лунен знак се държи различно в комбинация с друг лунен знак. Някои се разбират чудесно и са в хармония, докато други са във вечен конфликт и противопоставяне. За да определим своят лунен знак са ни нужни само дата и час на раждане.