Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Какво не знаем за астрологията

астрологияВсеки един от нас е чувал думата ‘’хороскоп’’ и всички знаем на кой от 12-те зодиакални знака сме представители. И докато някои тотално отхвърлят идеята, че астрологията е наука, която може да ни помогне по пътя на нашия живот, то други са обсебени от идеята, че не бива да предприемат нищо, преди да са се допитали до звездите.

Дали знаем, обаче какво точно представлява астрологията и как може наистина да ни помогне – всеки би могъл да отговори индивидуално за себе си.

Ето какво на кратко е добре да знаем за науката, наблюдаваща и разбираща небесните тела:

Красотата на астрологията се крие в това, че ни помага винаги да имаме пълен контрол над всеки аспект от нашия живот. Астрологията не е баене и гадаене – тя ни помага да осъзнаем, че имаме свободна воля и, че не сме подвластни на планетите, а че те – планетите създават определена атмосфера, която понякога ни изправя на нащрек.

Планетите ни помагат да си помогнем сами, като понякога внасят напрежение, което ни кара да преборим инерцията и да погледнем на живота си с други очи. Много често планетите ни помагат да видим непродуктивните си действия или дори едно саморазрушително поведение. И най-вече те ни помагат да осъзнаем, че сме отговорни за своите действия и ни дават избор да постъпим по правилния начин, в подходящия момент.

Преминавайки през труден период астрологията може да ни подаде ръка да се изправим на крака и да разберем, че вселената иска да успеем, просто трябва да разчетем правилно това, което звездите ни подсказват. Астрологията може да бъде добър партньор и помощник, стига да и се доверим.