Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Факти за различните зодии

зодииЩе разгледаме накратко основните качества и характеристики, които притежават представителите на всички зодиакални знаци.

Разберете коя зодия сте (ако все още не сте сигурни) според датата на раждане и с кои други зодии сте съвместими за изграждането на връзка. Доста от вас са може би скептични към хороскопи и зодии, но ще се учудите колко точно могат да бъдат описани доста черти от характера ви.

Овен 

20 март – 18 април

Този знак се управлява от Марс и се представлява от овенът. Овните са обикновено арогантни, приключенски настроени, независими, обичат предизвикателствата, импулсивни, динамични и смели.  Те са родени лидери и винаги се стремят да успеят. Семейството и приятелите са важни за представителите на тази зодия.

Близнаци, Лъв, Везни, Скорпион са подходящи партньори за този знак.

Телец 

19 април – 20 май

Венера управлява този знак, който се представлява от бикът. Упорити, практични, с топло сърце, надеждни – това са само част от характеристиките на Телеца. Семейството и приятелите  също са важни за тях. Не търпят обиди.

Козирог, Скорпион и Везни са подходящи партньори за Телец.

Близнаци

21 май – 20 юни

Меркурий управлява Близнаците. Те обикновено са  любопитни, гъвкави, остроумни, адаптират се добре, а освен това да са много общителни. Понякога са доста песимистично настроени.

Дева, Скорпион и Стрелец са подходящи партньори за Близнаците.

Рак

21 юни – 22 юли

Луната управлява този знак. Чувствителни и романтични, мързеливи, емоционални, срамежлива и състрадателни – така най-общо можем да опишем раците.

Риби, Водолей и Скорпион са подходящи партньори.

Лъв

23 юли – 22 август

Този знак се управлява от Слънцето. Лъвовете са щедри, лоялни, творчески натури, оптимисти, уверени. Лъвовете обичат да се забавляват и да бъдат център на вниманието.

Скорпион, Лъв, Козирог са с добра съвместимост.

Дева

23 август – 22 септември

Знакът се управлява от Меркурий. Девите са начетени, интелигентни, рационални и придирчиви. Те също са перфекционисти, обичат комплиментите и да им се възхищават.

Телец, Риби и Близнаци са подходящи за Дева.

Везни 

23 септември – 22 Октомври

Тази зодия се управлява от Венера. Характеристики представителите на този знак са лоялност, грижовни, предани, общителен и нерешителни. Везните могат да бъдат обсебващи.

Телец, Водолей и Овен са добри партньори за Везните.

Скорпион 

23 Октомври – 21 ноември

Плутон управлява този знак. Скорпионите са мотивирани, страстни, интуитивни, темпераментни, умни, саркастични и подозрителни. Обичат парите и често казват едно, а мислят съвсем друго нещо

Козирог, Риби и Лъв са подходящи за Скорпион.

Стрелец 

22 ноември – 21 декември

Този знак се управлява от Юпитер. Стрелците са верни, нетърпеливи, оптимисти и големи ентусиасти.

Телец, Дева, Овен, Близнаци са подходящи за Стрелец.

Козирог 

22 Декември – 19 януари

Сатурн управлява този знак. Козирозите са срамежливи, внимателни, отговорни и много практични. Те са верни приятели и много държат на дома и семейството.

Телец, Дева, Рак и Лъв са добра комбинация с Козирог.

Водолей 

20 януари – 18 февруари

Знакът се управлява от Уран. Водолеите са искрени, независими, интелектуалци, и очарователни личности. Понякога предпочитат да са сами, но в тяхната компания е винаги весело.

Везни, Овен, Близнаци са подходящи партньори за Водолей.

Риби

19 февруари – 19 март

Нептун представлява този зодиакален знак. Рибите са любящи, състрадателни, обичат да мечтаят и са много чувствителни. Често са плахи и взимат непрактични решения.

Водолей, Скорпион и Рак са с най-добра съвместимост за Риби.