Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Водни зодии – елементите и зодиакалните знаци вода

Водните знаци в зодиакаВодните знаци в зодиака са Рак, Скорпион и Риби и техните отличителни черти са свързани с представата ни за водата. Те могат да се носят по течението, да бъдат спокойни и статични или вълнуващи се от бушуващите в тях емоции, като страховита буря в океана.

Представителите на елемент вода са най-емоционалните личности в зодиака. Те са интуитивни, често лабилни и способни на дълбоки чувства, повече от всеки друг. Какво изпитват към всеки аспект от живота е определящо за тях и те базират всяко свое решение на своите чувства, а не на логиката и разума. Те са състрадателни и разбиращи, тъй като способността им да усещат и възприемат е изключително висока. Те могат да съпреживеят чуждите емоции и по този начин да намират консенсусни решения, които да удовлетворят всички страни.

Обичат да трансформират своите емоции в произведения на изкуството, мечтаят за непреходна красота и щастие за всички и както водата те не обичат да стоят на едно място, като в свои води се чувстват само когато помагат на другите по един безкористен и романтичен начин.

Водните знаци са склонни на резки промени в настроението и най-лошото при тях е, че могат лесно да се превърнат в егоцентрични и деспотични заложници на един въображаем свят, но от друга страна това ги прави способни да виждат всички страни на живота с почти ясновидска способност.

Родените под воден знак са: емоционални, възприемчиви, състрадателни и способни на много по-дълбоки чувства от всички останали. И също както водата те могат да бъдат тихи и спокойни, а също буйни и непостоянни.