Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Въздушни зодии – елементите и зодиакалните знаци въздух

Елементите и зодиакалните знаци – въздухВъздушните знаци в зодиака са Близнаци, Везни и Водолей. Езотерична мъгла често обгръща представителите на тези знаци, които се отличават с рядък интелект и проницателност. Те са умни и склонни към абстрактно мислене хора, които обичат да анализират, синтезират и проучват всеки  детайл. Ако имате дилема предайте я в ръцете на въздушен знак от зодиака и наблюдавайте с каква устременост ще се заеме с поставената задача.

Родените под въздушен знак са комуникативни, будни, любопитни и възприемчиви. Те винаги ще си кажат какво им тежи – за тях не е присъщо да си премълчават.

Представителите на знаците с елемент въздух откриват света, чрез своите необичайни анализи,  изобретателност и остър ум. Те са способни да видят всички неизвестни в едно уравнение, което често  им помага да намерят правилния подход към всеки житейски проблем.

Дали въздушните хора са топли и приятни, като летен бриз или  студени, като ураганен вятър? Вероятно и двете, в зависимост от начина, по който подходите към тях. Въпреки че са предимно спокойни и обрани, те могат бързо да ви покажат своето презрение ако постъпите с тях грубо и нетактично.

Положителна черта на тези знаци е, че са изключително човечни и винаги могат да се поставят на ваше място. Те са обективни, склонни винаги да помогнат и се стремят да направят света по-добър. Те не страдат от предразсъдъци, а от сляп идеализъм, който често им помага да постигнат завидни успехи.

В заключение: въздушните знаци са комуникативни, умни и справедливи. Те могат да бъдат, като самия въздух – топли или студени, в зависимост от вашето отношение към тях.