Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Огнени зодии – елементите и зодиакалните знаци огън

Огнените знаци от зодиакаОгнените знаци от зодиака са Овен, Лъв и Стрелец и както самият елемент, на който са подвластни предполага, това са наистина огнени хора. Най-типична тяхна черта е нестихващият им ентусиазъм, който оставен без надзор може също, като огън да се разпростре и да изпепели тези, които не са подготвени за борба с подобна стихия.

Огненият знак е също индикатор за креативност и родените под тези знаци се отличават с уникални качества, като смелост и одухотвореност, те са спонтанни и притежават невероятна жажда за живот.

Логиката подсказва, че родените под огнен знак ще бъдат хора, посветени в тайните на любовта и затова не е чудно, че именно тези знаци са изключително сексапилни, обаятелни и способни да изкачат върхове в името на любовта. За съжаление тяхната непостоянност е причина огънят у тях често да угасва така внезапно, както е пламнал.

В тяхна защита ще кажем, че огнените знаци са вдъхновение за околните, благодарение на своето преклонение пред справедливите каузи. Тези хора са родени лидери, които умеят да изместват враговете от пътя си, да издават заповеди и дори да бъдат безкомпромисни. Те често действат с методите на принудата и тежко на всеки, който се изправи на пътя им, без намерението да се подчини.

Едни от най-лошите качества на тези три зодиакални знака са техният егоизъм и болезнено самолюбие.

Родените под огнен знак са: силни, самоуверени, изобретателни и забавни. Те лесно привличат към себе си, както светлината на огъня привлича пеперудата и често по същия начин привлечените биват изпепелени до край от тяхната огнена страст, чувство за собственост и желание да доминират.