Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Чувство за хумор според зодията

Чувство за хумор според зодиятаОвен

При тях се проявява доста странно чувство за хумор, по-скоро от физическо естество, а не вербално. Това са може би най-добрите мимове в зодиака. Често им хрумват остроумни шеги съвсем изневиделица.

Телец

Обикновено са смешни и забавни неволно. В същото време могат да се смеят сами на себе си и да се иронизират.

Близнаци

Помнят вицове и шеги с подробностите и могат да се смеят на почти всичко. Представителите на тази зодия с склонни да се шегуват с някой, но не злобно, а просто защото проявяват интерес към него/нея.

Рак

Този знак обичат просто да изглеждат смешно. Например една глупава физиономия на лицето или да се преструват, че са сериозни, когато всъщност се шегуват.

Лъв

Обичат да преувеличават, когато говорят за нещо, но по много забавен начин, а в същото време ви карат да искате да чуете още и още. Освен това винаги разбират кога сте се хванали.

Дева

Обичат да играят роли и да се преструват. Имат хаплив език и често се заяждат с другите и техният живот, но без лоши чувства и в кръга на шегата.

Везни

За тази зодия е характерен сарказмът. Когато се разгорещят и наемат, трудно нещо може да секне чувството за хумор, с което разказват историите си.

Скорпион

И за скорпионите сарказмът най-точно описва чувството им за хумор. Постоянно правят коментари и забележки, често на ръба на грубото и агресивното, но все пак с тях е забавно.

Стрелец

Всякакви случки от живота могат да превърнат във весело изживяване. Преувеличението и сарказмът най-общо описват този зодиакален знак.

Козирог

Представителите на тази зодия могат да стоят безизразно, докато не започнат изведнъж да се смеят, тъкмо асимилирайки какво се е случило или какво е било казано.

Водолей

Естествено забавни. Те не се опитват да бъдат такива или да разказват вицове и смешки. Често пъти те с изненада откриват, че са направили нещо забавно и започват да се смеят с останалите

Риби

Този зодиакален знак може да варира от сладкодумни истории до напълно неприятни шеги. Правят всичко възможно да привлекат внимание да ви накарат да се смеете.