Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Асцендент – какво говори за нас

Асцендент Всеки от нас, освен зодиакален знак, под който е роден има и асцендент, който в по-голяма степен определя нашия характер и поведение. Асцендентът или познат още, като изгряващ знак е онзи знак от зодиака, който по време на нашето раждане се е намирал на източния хоризонт.

В глобалната мрежа има много сайтове, предлагащи схема на изчисление, според която да откриете своя асцендент и научавайки го, можете да разберете много за своя характер и взаимодействие със света. Ето някои кратки насоки, какво говори за вас вашия асцендент:

Овен: хората с асцендент овен са хора на действието, амбицията и директния подход. Те рядко планират и обмислят и често се втурват в рисковани и необмислени начинания. За тях няма пречки и не приемат ‘’не’’ за отговор, което ги прави изключително борбени натури.

Телец: за родените с този асцендент е характерно, че са обаятелни, влюбчиви и емоционални. Освен това те са изключително подредени и обичащи удобствата и своята независимост – хора.

Близнаци: за тези с асцендент близнаци е характерен ведрият и открит характер, умение да общуват и да се адаптират бързо към всяка нова среда.

Рак: хората с асцендент рак са не лесни, като характер, но изключително лоялни към своите близки или група, към която принадлежат. По природа са отстъпчиви и позволяват да бъдат напътствани.

Лъв: тези с асцендент лъв са изключително артистични, умеещи да привличат внимание и да бъдат център на всяко събитие или компания. Те държат на одобрението на околните и са изключително чувствителни на критика.

Дева: тези с асцендент дева се отличават с работохолизъм, спазване на точни графици, наблюдателност и добра аналитична система. Те са мнителни, но верни до гроб приятели, готови винаги да помогнат.

Освен зодиакалния ни знак от огромно значение за това какъв ще бъде нашия характер е и изгряващият ни знак или казано по-просто – нашият асцендент. Това е знакът, който е изгрявал на източния хоризонт в момента на нашето раждане. Той определя как ни виждат другите и как реагираме в различни житейски ситуации. Ето някои основни характеристики:

Везни: хората с асцендент везни са открити, дипломатични и търсещи справедливост на всяка цена. Те са чудесни балансьори, лесно приемани и харесвани личности. Те рядко изпадат в крайности и винаги търсят златната среда.

Скорпион: тези с асцендент скорпион създават впечатление за твърди и непоколебими хора, които лесно се справят с всяка пречка и проблемна ситуация. Те имат уникалната способност да респектират и ръководят.

Стрелец: за хората с асцендент стрелец е характерно, че са позитивни и целеустремени личности. Те са родени оптимисти и винаги успяват да отделят дребното и маловажното от същественото за своя живот.

Козирог: тези от нас, с асцендент козирог са последователни в своите действия, те винаги планират всяка своя стъпка и стриктно се придържат към начертания план. Най-характерната им черта е тяхната уравновесеност и спокойствие.

Водолей: хората с асцендент водолей са силни индивидуалисти. Те са оригинални личности със свободен и нетърпящ ограниченията дух. Те са смятани за най-добрите пълководци и военни стратези в историята.

Риби: за тези, които имат този знак за асцендент е характерна склонност към компромис и инертност. Те често се оставят на течението на събитията и търпеливо чакат животът да им поднесе това, което им е необходимо. Те са търпеливи, предпазливи и рядко издават своите намерения.

Казват, че нашия асцендент определя нашите действия и говори много по-точно за нас, като характери и душевност. Уверете се сами дали това е така.