Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Вграждане на мигли

вграждане на миглиТук далеч не става въпрос за изкуствените мигли, които се лепят за една вечер. Идеята е да се задържат на очите около месец. Методът не е съвсем нов и вече много жени му се довериха и се възползваха от него.

Вграждането всъщност е залепването със специално лепило на отделни снопчета мигли. Понякога са просто единични косъмчета. Ефектът е миглите да изглеждат колкото се може по-естествен.

Разбира се, процедурата е индивидуална за всеки. Преди да се направи е задължителна консултацията в салон кое е подходящо за вас.

След вграждането най-добре забравете за всякакви извивиачки за мигли. Може да развалите ефекта и да ги накъсате. Също така по този начин няма да имате нужда и от много спирала, особено от водоустойчивата. Гримът трябва да е щадящ, а и с новите мигли ще бъде отчасти ненужен. Важно е да поясните какво точно искате да постигнете – повече дължина, повече плътност или и двете.

Когато сте с вградени мигли, трябва да ги почиствате със специален разтвор, препоръчан от вашия козметик. Той ще съобрази лепилото, вида на миглите и всичко останало как и с какво трябва да бъдат третирани.