Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Персонализирани корпоративни подаръци – как помагат за успешния бизнес?

корпоративни подаръциРазнообразието от продукти, използвани като корпоративни и рекламни подаръци, днес е наистина голямо. Толкова голямо, че понякога може да се окаже изключително трудно да се изберат полезни и интересни сувенири за клиенти и бизнес партньори. Какво да подарите, за да оставите трайно впечатление у хората, като същевременно промотирате собствения си бранд?

В следващите редове ще се запознаем с ползите от корпоративния подарък като средство за повишаване на фирмената популярност. Едно чудесно място, където ще ви предложат уникални, луксозни и дори вкусни корпоративни подаръци е рекламна агенция Вивати. Можете да посетите фирмения ѝ уебсайт, където ще се запознаете с начините да популяризирате своята компания и поглезите своите клиенти, сътрудници, служители и партньори.

Как рекламният сувенир може да помогне за развитието на вашия бизнес?

Всеки от нас има поне един рекламен сувенир, бил той ключодържател, химикалка, запалка, тефтер, чаша, тениска, а защо не и чадър? Рекламният продукт се отличава от обикновения по отпечатания върху него символ или текст. За целта е възможно да се използва: лого, име на фирмата рекламодател или рекламен текст (слоган), който популяризира дейността на съответната компания.

Самите методи за нанасяне на персонална информация върху продуктите са различни. По-евтиният вариант е под формата на стикер, залепен на лицевата част на съответния артикул. По-скъпият, но и значително по-стилен и въздействащ метод включва гравиране. С логото/името на фирмата могат да се гравират всякакви предмети, включително стъклени, метални, пластмасови, дървени и т.н.

Едно от най-ефективните оръжия в арсенала на една рекламна агенция са корпоративните подаръци и сувенири. В случая се използват физически артикули за повишаване разпознаваемостта на бранда и културата на съответната организация.

Бизнес подаръците и промоционалните артикули помагат за изграждането на позитивно впечатление от компанията. Те също са важен фактор за повишаване на лоялността към марката от страна на клиентите и собствените ѝ служители.

Знаете ли че:

  • 88% от хората, получили рекламен сувенир запомнят марката, логото на рекламодателя и посланието, отпечатано върху рекламния продукт;
  • 83% от хората обичат да получават рекламни сувенири като подарък;
  • 74% от маркетолозите и поръчителите на брандирани подаръци вярват, че рекламните продукти могат да им помогнат да станат още по-успешни.

Когато се избира рекламен сувенир, е необходимо преди това да се анализира внимателно към кого е насочен – коя е неговата целева аудитория. На второ място е важно да се обърне внимание на самия продукт. Тоест, да си зададете въпроса: може ли той да бъде лицето на нашата компания? Продуктът носи ли нашите ценности?

Всеки опитен маркетолог ще потвърди, че най-добрият корпоративен подарък е този, който дори без лого или рекламно послание, подсказва недвусмислено от коя компания е бил получен. За да се постигне такъв резултат е нужна внимателна подготовка. С избора на утвърдена и доказала се във времето рекламна агенция добрите резултати няма да закъснеят.

Агенция Вивати е партньор, на чиито идеи и решения можете смело да се доверите. Тя не предлага универсални и банални маркетингови похвати, а залага на персонални решения, съобразени с нуждите на всеки от нейните клиенти. Ще получите идеи за корпоративни подаръци, способни да ви отличат от конкурентните марки във вашата сфера на влияние. Луксозни изделия, върху които с гордост ще виждате логото на своята марка.