Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Знаете ли как да се държите в секс магазин?

секс магазинВ случай че планирате първото си посещение в секс магазин, без значение дали виртуален или реален, е добре да познавате порядките, характерни за тези места и да знаете как да се държите. Дори да сте редовен потребител на играчки за сексуална стимулация, това не значи, че не правите някои често срещани грешки.

Тук ще обсъдим едни от най-често срещаните гафове, които хората допускат, посещавайки онлайн или физически секс шоп. Примерите, които ще изтъкнем са взети от живия живот. Тоест, споделен е горчивият опит на собственици и продавачи в магазини за еротични играчки. За да не бъде и вашето поведение добавено в списъка с провинения на неопитни и арогантни клиенти, ето какво трябва да избягвате:

Фамилиарно и арогантно поведение

Това че красиво момиче работи в секс магазин, съвсем не го приравнява до секс-работничка. То е преди всичко продавач-консултант, чиито задължения се изчерпват с това да ви покаже артикулите, да отговори на вашите въпроси и да ви препоръча конкретен вид продукти, в случай че не сте сигурни какво точно ви е нужно.

В никакъв случай не задавайте въпроса: а вие кой модел/вид играчка използвате? Продавачите в секс шоповете не са задължени да тестват лично продуктите. Дори да използват някои атрибути, те не са ангажирани да споделят с вас личния си опит и да разкриват детайли от интимния си живот.

Кой продукт е най-добър?

Когато говорим за сексуална стимулация, трябва да е ясно, че няма добри и лоши средства, а само подходящи и неподходящи за даден индивид. Не очаквайте от продавачите да ви отговорят категорично. Те са наясно, че всеки човек има различни еротични фантазии, анатомия, потребности и предпочитания.

Освен това, качеството на играчките за сексуална стимулация обикновено се подразбира по тяхната цена. Евтините гумени и латексови приспособления не могат да достигнат висотата на тези от медицински силикон и кибер кожа, каквото и да ви убеждават някои реклами. В случая качество означава безопасност, затова поискайте от продавача да ви насочи към артикулите, които не дразнят, не причиняват алергии и не се чупят още при първата употреба.

Не се срамувайте – бъдете откровени

Каквито и да са еротичните ви фантазии, знайте, че и други хора имат сходни на вашите блянове и желания. Работещите в еротични магазини са виждали какво ли не, затова не мислете, че въпросите ви ще ги шокират, дори ако се касае за по-специфична група продукти като БДСМ аксесоари, например.

Бъдете уверени, че ако сте силно притеснени, продавачът ще го забележи. Ако е професионалист, ще намери начин да ви предразположи и накара да се отпуснете. Не лъжете! Жалките опити да заблудите професионалиста, че търсите майтапчийски подарък за приятел ще ви поставят в още по-неловка ситуация. Бъдете искрени и ще получите всички екстри на професионалното обслужване.

Избягвайте дебелашките и просташки шеги. Усмихвайте се, но не се хилете и подигравайте на атрибутите и хората, за които те са предназначени. Ако влизате в секс магазин само с идеята да се позабавлявате за сметка на посетителите и персонала, много бързо ще бъдете помолени да напуснете. Най-важното условие, за да се почувствате удовлетворени от посещението си на такова място, е да обичате секса и да го приемате във всички форми, в които хората го практикуват.