Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Защо да изберем спортните мултивитамини Opti-men на Optimum Nutrition

мултивитамини Opti-men на Optimum NutritionВсеки човешки организъм има определена нужда от витамини, която още повече се засилва при тренировки и физическа активност. За това приемът на Opti-men от Optimum Nutrition е силно препоръчителен. Как ни помагат те и за кого са предназначени? Какво съдържа формулата и къде можем да открием качествени продукти?

Как помагат мъжките витамини Opti-men на Optimum Nutrition

Водещите здравословен начин на живот хора и всички професионалисти или любители в спорта имат силни дефицити на мъжки елементи, което се отразява и върху здравето им. Всеки един от тях участва в много процеси от функционирането на организма и липсата само на един може да наруши баланса на тялото. Запасите на мъжки витамини доста бързо се изчерпват при сериозни активности, с което имаме нужда от постоянното им попълване, чрез приема на мултивитамини Opti-men на Optimum Nutrition.

Този продукт ще Ви помогне да започнете да се чувствате по-жизнени и активни, по-бързо да се възстановявате от тренировките и да имате по-голямо желание за тях.

За кого са предназначени

Между мъжките и женските витамини има разлика в състава на продуктите, което ги поставя в две отделни категории. Това разделение идва и от различните нужди на двата типа организми. Тези нужди са особено големи, когато човекът е физически активен през целия ден, с което запасите от полезни вещества в организма бързо се изчерпват. Ето защо, в подобни случаи се препоръчва прием на Opti-men от Optimum Nutrition.

Какви витамини и минерали съдържа формулата

Съдържанието на отделните видове мъжки мултивитамини е различно и предназначено за попълване на определени дефицити от човешкото тяло. Формулата Opti-men притежават в съдържанието си следните витамини:

  • А – 2800 μg;
  • D – 7 μg;
  • E – 48 μg;
  • K – 75 μg;
  • C – 240 mg;
  • Тиамин – 3,3 mg и др;
  • B6 – 6 mg;
  • B12 – 5 μg и др.

Всеки един от тях по различен начин участва в отделните процеси от функционирането на организма, особено когато това се случва “на бързи обороти” при активност. Тоест, в случая само с един прием Вие осигурявате всички тези вещества на организма си и той може да издържа на физическото натоварване, на което го подлагате.

Къде можем да открием такъв продукт

Оригиналният и висококачествен мъжки продукт Opti-men можете да откриете единствено в специализираните онлайн магазини за спортни храни и добавки. Един от тях е Healthstore.bg, където продуктът се предлага на таблетки за по-лесен прием, а цената е повече от приемлива с оглед на качеството от страна на бранда.