Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Тест: Какъв грим е подходящ за вашата личност?

Тест: Какъв грим е подходящ за вашата личност?Независимо дали го използваме съвсем дискретно или точно обратното – харесваме да се гримираме, така че да изпъкваме сред останалите, гримът ни винаги отправя послание за това какви сме самите ние. Едно послание, което може да очертае тенденции, а и да издаде какъв е характерът на всяка от нас. Направете теста и открийте грима, който ще разкрие най-добре вашата личност.

За вас гримът е?
А Допълнителен – позволява ви да не се разкривате прекалено.
Б Игрови – истински извор на забавление.
В Необходим – кара ви да се чувствате добре.

Според вас гримът изкарва на преден план?
А Умението да съблазнявате.
Б Настроението през деня.
В Естествената красота.

С коя дума бихте асоциирали вашите устни?
А Целувка – извор са на нежност и страст.
Б Разговор – позволяват ви пред всичко да се изразявате.
В Гримаса – понякога издават емоциите ви.

Когато става дума за вашия фон дьо тен, сте привлечена най-вече от:
А Минималистичен макиаж – служи само за подчертаване на перфектно гримираните устни, мигли и клепачи.
Б Ефект на здравина и руменина – харесвате средиземноморската топлота.
В Прозрачен грим – няма нищо по-хубаво от естествения тен на кожата.

Колко време сте склонни да отделите, за да се гримирате? 
А 10 минути са достатъчни, за да изглеждате страхотно.
Б Около 1 час, защото трябва да сте перфектна.
В Половин час – гримирането е специално отделен само за вас самата момент.

С кой литературен персонаж се отъждествявате?
А Принцеса дьо Клев – чудесно владеете емоциите си.
Б Скарлет О’Хара – излиятелна, приемате се такава, каквато сте.
В Виржини – изпитвате носталгия към изгубения рай.

Кое течение в изкуството харесвате?

А Бляскавото великолепие на барока.
Б Дивият колорит на фовистите.
В Черните и белите абстракции на супрематистите.

Вашите приятели ви описват като:
А Потайна.
Б Любопитна.
В Нежна и обичлива.

Вашият лайтмотив в ежедневието е…

А Ставам и продължавам напред.
Б Гледам напред.
В Ще поживеем, ще видим.

РЕЗУЛТАТИ:

Най-много А

Мистерията на черното

Мистериозна, решителна… По природа вие сте по-скоро разсъждаваща личност, познавате се до мозъка на костите си, умеете да анализирате ситуациите и да управлявате емоциите си. Поддържате перфектния си образ и определено знаете как да съблазнявате. Вашият грим отразява отлично този остър характер, който сте обуздали. Използвате премерено своите ходове и обичате да си играете с макиажа, така че да изразите чрез него това, което желаете. Адаптирате грима към настроението си, но винаги се стремите да подчертаете вашата женственост. Вашата нова привилегия е черното, което едновременно очарова и поддържа мистерията. Опушени сенки, главозамайващи мигли, изразена очна линия – прелъстяването повече отвсякога минава през погледа.

Най-много Б

Театрално украшение

Дръзка, оптимистично настроена, весела. Вие сте екстровертна личност и се приемате такава, каквато сте, със силните и слабите си страни. Изразявате се с лекота и в прекия, и в преносния смисъл. Понякога зад тази доброта прикривате една чувствителност, която само най-близките ви хора познават. Гримът е отражение на тази ваша индивидуалност, понякога разнопосочна и експанзивна. За вас той е средство за изразяване и потвърждаване и затова е многоцветен. Понякога макиажът ви е дискретен, а друг път е крещящо показен, изразявайки по този начин вашата радост от живота. През тази есен ще можете да си играете с грима по ваша преценка благодарение на театралните украшения на сезона. Яркочервено червило с изумителен блясък или тъмни, наситени сенки за очи – този грим ще ви придаде драматичен вид, който макар и на моменти да е прекален, отлично отговаря на вашия характер.

Най-много В

Минерална нежност

Дискретна, скромна, спонтанна… вие сте по-скоро чувствителна натура. Въпреки че се свените да го демонстрирате, всъщност сте много отдадена на скъпите на сърцето ви хора. Винаги сте готова да се отзовете и да помогнете, когато ваши близки или приятели имат трудности и проблеми. Гримът ви е отражение на вашата загриженост, съпричастност и всеотдайност. През тази есен козметичните фирми са помислили за макиаж, който да отговаря и на вашите нужди. Дискретният грим подчертава лицето ви, без да трансформира вроденото му нежно излъчване. Една златисто-диамантена палитра ще облече лицето ви с топло докосване. Червилото и сенките са седефени, фон дьо тенът е с телесен цвят, устните са деликатно облечени в пастелни тонове – семпъл и нежен грим, който сякаш е създаден специално за вас.