Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Страхотен бюст – постижимо сега

Страхотен бюстПерфектният бюст е мечта за всяка жена. И изкушение за всеки мъж. Уви природата не дарява често с това богатство. Но пък… ситуацията е поправима.

Съществуват резултатни методи за промяна на цялостната визия на бюста. Един от тях е чрез уникалния комплекс от физически упражнения, предложен ни от американски специалисти. Той ефективно стяга и повдига бюста.

1. Ефектът на натиска. Застанете с лице срещу стената и опрете длани върху нея. Натиснете с длани, сякаш се опитвате да я помръднете. Задръжте за около 10 сек. Освободете. После разкършете ръцете в лактите и в китките, за да си отпочинат. Повторете упражнението с дланите, „избутващи“ стената 10 пъти. То стяга гръдната мускулатура.

2. Ефектът на стягането. Свийте ръцете в лактите. Изпънете свитите ръце назад. После бавно се опитайте да докоснете зад гърба двата лакътя един с друг. Не се притеснявайте, ако не успеете, поне ги приближете максимално. После отпуснете. Повторете упражнението 8 пъти.

3. Ефектът на натиска и отблъскванетоВ изправено положение сключете пръстите на двете ръце една в друга, доближени пред гърдите. Натиснете бюста с длани. Задръжте 3-5 секунди. Отпуснете. Повторете упражнението 8-10 пъти.

4. Ефектът на плувните движения. Ако не можете да плувате или нямате възможност да използвате басейн, не се отказвайте от ползата на този спорт за вашия бюст. Просто застанете в изправено положение с гръб към стената, опрете се на нея и със стегнат гръден мускул имитирайте с гърдите си движиния, сякаш плувате. Около 10 минути изпълнение на упражнението са ви достатъчни.

5. Ефектът на изправянето. Старайте се да вървите изправена. С книга върху главата можете всекидневно да тренирате походката по няколко минути вкъщи. Изправеното ходене оптически прави бюста да изглежда по-голям и повдигнат.

Именно благодарение на правилните упражнения, бюстът ще стане по-стегнат и красив. Без да отнемат много време, те ни гарантират отличен резултат, високо самочувствие и мъжките погледи.