Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Спално бельо 3D – начин да промените напълно интериора на спалнята?

Спално бельо 3D

Текстилната индустрия е област, в която активно се въвеждат всички най-нови технологични разработки. Сравнително наскоро пазарът на спално бельо приятно ни впечатли с поредната иновация – 3D спално бельо с триизмерен принт, който ви позволява да видите картината, изобразена върху него, в обем. Днес това са най-впечатляващите спални комплекти, радващи се на завиден интерес.

Приложение

Спалното бельо 3D се изработва от различни (естествени или изкуствени) материи, най-често от сатен или ранфорс. Това са плътни материи, изтъкани от памучни нишки, което позволява на цветовете да се запазят по-дълго върху тъканта и да предадат нанесения рисунък по-реалистично, до най-малките детайли.

Комплекти с 3D десен (персон и половина, двойни, евро размер) се състоят от чаршаф, плик за завивка и две калъфки за възглавници. Семейният комплект включва още един плик за завивка, а някои комплекти съдържат 4 броя калъфки за възглавници. Всички видове окомплектовки с 3Д принтове ще откриете в онлайн магазин Pilo.

Много потребители погрешно смятат, че 3D ефектът е резултат от залепване на специален цветен филм върху плата. За щастие това не е така. Изображение, което не избледнява, се прилага с помощта на иновативна технология за фотопечат. Прониквайки дълбоко в структурата на влакното, боята прави шарката много издръжлива.

Изображения за всеки вкус и стил на интериора

Спалното бельо с 3D изображение е предназначено за дълбоко естетическо удоволствие. Екзотичните цветя и птици ще допаднат на романтиците, а дивите животни ще впечатлят любителите на приключенията. Децата са като че ли най-облагодетелствани от тази технология. За тях има завивки и постелки с приказни и анимационни герои, с животни и с космически пейзажи.

Тематиката на картините е максимално широка, а наситеността и яркостта на цветовете е просто невероятна. И след всичко казано до тук, ще останете очаровани от факта, че 3D спалното бельо се мачка трудно, не губи форма и има отличен външен вид след многократно изпиране.

И понеже здравето е на първо място, и в това отношение 3D спалното бельо отговаря на всички съвременни изисквания. То е хигиенично, хипоалергенно, дишащо и абсорбира влагата, което е най-важното условие за здрав сън. Специалните методи на печат включват използване на абсолютно безопасни багрила, които не оцветяват тялото, не излъчват миризма и не дразнят кожата.

Защо новият ви спален комплект трябва да бъде 3Д?

Плюсовете на триизмерните спални комплекти са твърде много, за да се откажете от тази иновация на текстилната индустрия. Най-голямата полза е радикалната промяна в интериора на спалнята. Легло с такива чаршафи незабавно ще се превърне в основен акцент на спалнята, а вие ще тръпнете от нетърпение да се пъхнете под завивките.

3D спално бельо може да се окаже страхотен подарък. Подарете на младоженци или на близки по всякакъв повод. Това е чудесна възможност да запознаете повече хора с тази модерна иновация в домашния текстил. Ако решите да поръчате спален комплект с триизмерен принт за подарък, уверете се, че избирате правилно размера.

И не на последно място трябва да изтъкнем нуждата от специални грижи за чаршафите с обемни изображения. Те не са по-капризни от класическите памучни изделия, но е много важно при пране и гладене да се следват стриктно указанията, посочени на етикета. Гладенето на детските комплекти е добре да се прави от опаката, а не от лицевата страна.