Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Скреч карти и постери – нов тренд при подаръците

Скреч карти и постери

Скреч картите на света и постерите придобиха огромна популярност в много страни по света и България не прави изключение. Това са интересни печатни изделия, които се превърнаха в най-търсения вид подаръци за любителите на пътешествията. Те позволяват да се проследи маршрута на дадено пътуване, да се обогатят познанията по география и да се набележат нови места, които да се посетят.

Какво представляват скреч картите и плакатите и как се използват?

Среч постерът може да изобразява карта на света, на отделен континент или на конкретна страна. Върху плаката е нанесен специален слой, който се изтрива с помощта на монета или друго приспособление. Изтритият участък разкрива специално изображение, с което можем да отбележим къде сме пътували и какви преживявания са останали в нашето съзнание.

Названието на тази група продукти идва от английската дума „scratch”, която означава „драскам” – обозначение за действието при премахване на изтриващия се слой. Използването на скреч карта е много просто: изваждате картата от тубуса, в който се продава и я закачвате с помощта на карфици, магнити или двойнозалепваща лепенка на подходящо място.

След това започвате да изтривате само онези места на картата, които сте посетили. Останалото не се изтрива – това е мотивация за следващо пътуване. Предлагат се и скреч постери със списъци, например 100 неща, които трябва да направя. Принципът е същият: изберете задача, изпълнете я и изтрийте участъка.

Какво представляват скреч картите за пътешествия?

Картите за пътешествия биват различни видове. На първо място те се различават по материала и самото покритие – пластмаса или ламинирана хартия. И двата варианта изглеждат прекрасно, но имат различен скреч слой на повърхността. При хартиените travel карти скреч покритието е матово (златно и сребристо), докато при пластмасовите то е огледално преливащо.

Освен в материала, има разлика и в основата, което е много важно. Така всеки може да избере карта с предпочитания от него дизайн. Благодарение на страхотната изработка, картите са не само забавна игра, но и стилен интериорен елемент. Те спокойно могат да заместят красива картина или друг декоративен детайл.

Картите scratch се предлагат в различни размери. Има страхотни детски изделия с изцяло образователен характер. Например, с такъв подарък бихте могли да запознаете съвсем малко дете с всички животни в света – кой вид на кой континент се среща и други интересни неща. Картата е изработена във вид на постер, но като начин на използване, тя е доста различна. Страхотен подарък за всеки запален пътешественик.

Постерите – начин да зарадвате всеки

Скреч постерите ви позволяват да зарадвате млади и стари с интересен подарък. Онлайн магазин ШантавоЕ е мястото, където можете да се запознаете с невероятното разнообразие от този вид подаръчни продукти. Там ще ви предложат също комплект за изтриване, както и дървени рамки с магнити за окачване на самите плакати.

Можете да поднесете такъв подарък за годишнина – има страхотни романтични скреч картички. Картите с предизвикателства са супер интересни. С тях можете да предизвикате близки и приятели да заживеят по-екстремно и интересно, да посетят интересни места, да обогатят общата си култура. За господата са създадени специални постери на алкохолна тематика. Има и скреч дневници, коледни и персонализирани детски картички тип Направи си сам.