Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Създайте комфорт на детето си с протектор за детска възглавница

Създайте комфорт на детето си с протектор за детска възглавница

Светът на спалното бельо се разширява непрекъснато, като в него постъпват допълнителни изделия, чиято задача е да повишат комфорта по време на сън и да улеснят грижата за тъканите. Що се отнася до аксесоарите за детско легло, един много полезен продукт е водонепроницаемият протектор за детска възглавница.

Защо детската възглавничка се нуждае от защита?

Малките деца не са толкова внимателни, колкото възрастните, а да не забравяме, че те прекарват повече време в леглото. Често децата поемат течности в легнала позиция, а в такава ситуация разливите са неизбежни. Едва ли бихте искали любимото ви същество да спи върху мокра възглавница, но какво да правите, ако нямате резервна или пък възможност да я изсушите по най-бързия начин?

Отговорът е прост: вземете си протектор за детска възглавница от непромокаема материя. Той ще защити възглавничката от намокряне и замърсяване с мляко, плодови сокове и дори от пот – да, децата често се изпотяват по време на сън. Детското легло не бива да бъде развъдник на бактерии и неприятни миризми, а влагата е просто недопустима.

Ето защо покупката на протектор е просто задължителна. Тези изделия се предлагат на много места, но можете да закупите специален детски калъф и онлайн. Магазин Poohy е най-доброто място за покупка, където ще ви предложат високо качество на достъпна цена. Протекторът се предлага в размер 40 х 60см, но фирмата може да изработи защитна калъфка и по индивидуални размери.

Ползи от употребата на протектор за възглавница

Всеки родител осъзнава колко важен е сънят за развитието и здравето на неговото дете. Качеството на детското спално бельо е определящо в това отношение, като това включва и възглавницата. Тя трябва да бъде чиста, суха и напълно лишена от миризми, което е възможно да се постигне с водонепроницаема, лесно почистваща се калъфка – протектор.

Протекторите за възглавници действат като защитна бариера срещу разливи, петна и инциденти. Независимо дали става въпрос за среднощно разливане на вода или инцидентно повръщане, протекторът запазва възглавницата абсолютно суха и чиста. Благодарение на нейния гумиран горен слой, премахването на течности и замърсявания е лесно и бързо.

Комфортът е ключов за постигането на здрав и спокоен нощен сън. Ето защо качественият протектор за възглавници е направен от дишащи материали, които няма да задържат топлината или да причинят дискомфорт. Защитната калъфка има и противоакарни качества, създавайки спокойна и здравословна среда за децата, страдащи от алергии към домашен прах.

Почистването на протектора е напълно възможно – материята позволява дори машинно пране. За да държи детската възглавничка защитена през цялото време, калъфът е снабден с цип, който я затваря от всички страни. Свалянето на калъфката е максимално улеснено, а здравата непромокаема материя издържа на многократно пране и сушене.

Грижа за протектора

Правилната грижа е от първостепенно значение. Препоръчваме да перете редовно протектора за възглавница, особено ако е бил изложен на разливи или инциденти. Просто го извадете от възглавницата и го хвърлете в пералнята – перете на програма за деликатно пране. Избягвайте високите температури, когато сушите протектора, тъй като това може да повреди водоустойчивия му слой. Вместо това изберете настройка на ниска температура или изсушете на въздух за най-добри резултати.

Кажете сбогом на безсънните нощи и пожелайте сладки сънища на любимото същество с водоустойчивия протектор за възглавница. Проектиран с мисъл за комфорта и хигиената на вашето дете, той е идеалното допълнение към всеки спален комплект. Инвестирайте в спокойния сън на вашето мъниче и се радвайте на пълно спокойствие, знаейки, че възглавницата му е защитена.