Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Самостоятелна къща за гости във Велинград – прекрасни условия за почивка

Самостоятелна къща за гости във ВелинградБалнеолечебен център Велинград е познат на мнозина. Планинският град е разположен в Западните Родопи, на 130 км югоизточно от София и на 85 км от Пловдив.  Курортът на 745 м надморска височина е заобиколен от борови гори. Основното богатство на Велинград, освен кристалния планински въздух, са множеството термо минерални извори, чиято температура на водата варира от 22º до 96ºC. В живописния град се намират много балнеолечебници.

Велинград е известен център за лечение на редица заболявания. По изобилие и разнообразие на минерални води градът е на първо място в страната. Курортът предлага не само пасивна и активна почивка, но и прекрасна възможност да подобрим здравето си. Тук туристите могат да се насладят на най-чистия планински въздух, разнообразието от минерални води и неповторима атмосфера.

На това вълшебно място можете да се отървете от различни заболявания на дихателната система, опорно-двигателния апарат, ставите, централната и периферна нервна система, сърдечно-съдовата система, гинекологични заболявания и различни заболявания на стомашно-чревния тракт. Жените вероятно ще харесат факта, че минералната вода има много полезен козметичен ефект  за кожата и едновременно с това спомага за  нормализирането на кръвното налягане.

Традицията, природата и добрият климат на Велинград го превръщат в едно незабравимо място за лечение, релакс, активна почивка и  развлечение. В града има минерални бани, затворени и открити басейни, плажове. Можете да се насладите и на едно от чудесата на природата – най-големият карстов извор в страната – Клептуза. От него се изливат от 580 до 1180 литра в секунда.

Велинград е изключително живописен – иглолистни гори, красиви сечища, чисти реки.

Нощувки във Велинград

Ако търсите модерно и комфортно настаняване във Велинград, непременно разгледайте възможностите, които ви предлага самостоятелна къща за гости „The House“. Вилата е разположена на централно място в града, в близост до центъра и всички туристически атракции.

Неслучайно модерната къща за гости привлича все повече туристи. Тя предлага всичко необходимо за пълноценна почивка – модерни апартаменти с различна площ, така че да отговорят напълно на конкретните нужди, пълно оборудване за комфортен начин на живот, красив и удобен интериор.

Можете да изберете точната опция и да прекарате незабравими мигове с вашия любим човек, семейство или приятели. А ако трябва да съчетаете почивката с работа, няма нищо по-лесно от това, защото семейна къща „The House“ Велинград предлага всички условия за работа от дома.

Не пропускайте възможността едновременно да се погрижите за здравето си и да отдъхнете от напрегнатия начин на живот. Не всички курорти могат да ви предложат това, което ще намерите тук – кристален, здравословен планински въздух, живописна природа, уединение, възможност за ревитализиране на духа и тялото.

Имате възможността да избирате между просторни, стилно обзаведени самостоятелни апартаменти, изпълнени с изобилие от естествена светлина.

Стилната визия на дизайна ще ви очароват и ще ви помогнат да се отпуснете напълно. Ако сте решили да почивате със семейството си и имате деца, може да наемете тристаен апартамент със самостоятелна детска стая.

Комфортните матраци от мемори пяна ще ви създадат усещането, че спите върху пухкави облаци. Същевременно не е нужно да променяте нищо в стила си на живот – модерното кухненско обзавеждане ви дава прекрасна възможност да приготвите любимите ястия за любимите си хора.