Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Салон за красота – открийте вашата сватбена прическа

сватбена прическаИзборът на правилната прическа за всяка булка може да бъде също толкова важно, колкото намирането на правилния сватбена рокля. Булчинската прическа трябва да подхожда изцяло на булките, на формата на лицето, чертите на лицето и типа на косата. Ако имате проблеми с намирането на подходяща прическа за вас мили булки, спокойно можете да потърсете помощ, като посетите салон за красота и се допитате до професионален коафьор. Той ще оцени вашата коса и вашия личен стил, за да ви помогне да откриете и да бъдете със сватбена прическа, която е специално създадена за вас.

Инструкции

Можете да почерпите вдъхновение за вашата уникална прическа, като закупите няколко списания за булки или специализирани списания за коса, които се отличават с различни идеи.

Разгледайте страниците за булчински прически и ако някоя ви хване окото просто я маркирайте, а след това посетете вашият салон за красота и потърсете професионално мнение, дали би ви подхождала.

Разгледайте за прически, които ще подхождат на вашата сватбена рокля и ще подчертават красотата ви.

Изберете възможни прически, които ще са подходящи за изпълнение с вашия тип коса. Ако имате къдрава коса, тогава е най-добре да изберете прическа, в която можете да включите вашите къдрици. Ако пък сте с права коса и сте решили, че на сватбения ви ден искате тя да бъде къдрава, ще трябва да посетите вашия любим салон за красота и да се допитате до вашия фризьор, които ще използва различни стерилизиращи продукти или горещи ролки, за да накъдри и задържи къдриците по-дълго време.

Изберете прическа, която отразява вашия личен стил. Ако вашия всекидневен външен вид като цяло е небрежен, тогава е най-добре да се избегне натруфените и сложни прически за вашата сватба. Сватбените прически, трябва да бъдат по-изтънчена версия на вас самите, но не трябва и да са нещо съвършено различно от това, което сте.

Ако в деня на сватбата ви ще носите воал е добре да съобразите това с прическата ви.
Добавете блясък и малко блясък в косата си, като поставите красива тиара, или игли украсени със скъпоценности.

Не забравяйте, че това е вашият ден и вие трябва да изглеждате зашеметяващо. Оставете грижата за вашата кожа и прическа в ръцете на вашия фризьор, посещавайки любимия си салон за красота.