Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Предимства на детските двуетажни легла

двуетажни леглаФакт е, че родителите не ги харесват, свързвайки ги главно с уредбата на спалните помещения в казарми и затвори. За сметка на това, пък, децата ги обожават. Ако ги попитате какво легло искат за своята стая, те винаги ще се насочват към модерните и супер готини двуетажни легла, проектирани специално за детската стая.

Защо да заложите на тях?

Има редица причини да се спрете на двуетажно легло за спалнята на детето си, първата от които е оптимизиране на тясното пространство. Леглото на два етажа ще освободи място за игра в стаята. Съгласете се, че решавайки да съберете две ъглови легла, например в едно тясно пространство, това ще отнеме от простора, от който малчуганите винаги се нуждаят.

Днес се предлагат прекрасни двуетажни легълца с вградени в корпуса чекмеджета, гардероби и рафтове, на които могат да се подредят голяма част от вещите на малките членове на семейството – играчки и учебни помагала, дрехи и бельо. Можете да заложите на модел с бюро на марката Компанит, която навлезе ударно на родния пазар, сривайки конкуренцията с модерен дизайн, качествена изработка и ниски цени.

Казвате си, защо да залагам на двуетажните легла, след като имам едно дете, или пък всяко от децата ми си има собствена стая? Отново има причина, вярвайте ни. Децата обичат гостуването с преспиване, независимо дали те гостуват или на гости с нощувка е дошъл най-добрия им приятел, братовчед и т.н.. Самото легло ще бъде атракцията в обзавеждането и най-любимото място за игра.

Всички родители знаят, че когато децата им (особено момчетата) се разиграят, им е нужно пространство. Със сигурност не искате палавниците да се удрят в мебелите и да се нараняват, докато тичат и скачат, улисани в интересното си забавление. А това би могло да се случи, ако помещението е претъпкано с мебели.

С някои чудесни двуетажни легла ще освободите дори стена за окачване на постери и декоративни стенни елементи (стикери), а защо не и страхотен фототапет с приказни герои и животинки (основно за момичетата), и с космически кораби и звездни пейзажи или коли (за момчетата).

Какво да изберете?

Днес се предлагат най-разнообразни дизайни, размери и цветове при леглата на два етажа, така че няма да ви бъде особено лесно да изберете подходящото за вашето помещение. Най-лесният вариант с избора, е да оставите решението на детето си, но имайте предвид, че то няма да вземе предвид някои аспекти на практичността, както бихте го направили вие.

Избирайки двуетажно легло е нужно да изходите от наличното до момента обзавеждане в детската. Ако тя е напълно празна (все още), както и ако искате да смените всички стари мебели с нови, изберете модел тип пълен комплект, включващ две легълца, бюро/ гардероб, лавици + чекмеджета и т.н.

В случай че вече имате нужната мебелировка и са ви нужни само легла, изберете семпъл модел, който е класическо решение, познато от детските лагери (нека изключим напълно идеята за казарми и военнопленнически лагери). Тук важен ще бъде дизайнът, а не толкова броят и видът на допълнителните елементи.

След като вече сте избрали подходящият стил двуетажни легла, можете да позволите на своето дете да избере модела. Заведете го / отворете страницата /, в която са събрани подходящите решения. Има значение дали пазарувате на място или онлайн. На живо е по-лесно да се добие представа за параметрите, здравината и визията на изделието, но пък онлайн е невероятно лесно, бързо, удобно и изгодно, така че това решение оставяме изцяло на вас.

Източник: mebelizavseki.bg