Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Пръстени от сребро

Пръстени от среброСваровски може да впечатли всеки свой клиент с огромния си избор от бижута, в това число и огромно разнообразие от пръстени. Сред най-многобройните са тези модели пръстени, в които марката залага на сребърните отблясъци. Причините поради които Сваровски разчита толкова много на среброто като материал са много, но главно става въпрос за две.

Първо, среброто е благороден материал, който се отличава с характерен ледено студен блясък, студенина и някакво трудно обяснимо усещане за чистота. Това е именно ефектът, който не малко дами се опитват да постигнат със сребърните бижута на изисканата марка Сваровски. Втората причина, поради която среброто е толкова важно е, че то е на добра цена, макар че е благороден метал. макар че и среброто е скъпо, то значително остъпва като цена на златото или платината.

Сребърните пръстени могат да бъдат по-масивни като изработка или по-фини, в зависимост от това какво търсят клиентите. Освен това пръстените могат да са както класически, така и по-нестандартни като форма и оформление.

Обикновено това, по което ще отличите сребърните пръстени на Сваровски е изпипаната изработка без недостатъци и декорацията с характерните за бранда кристали. Сваровските кристали могат да са по-малко или повече, но декорацията винаги се прави с много стил. В повечето случаи ще забележите, че сребърните бижута се декорират със светли и прозрачни диамантени нюанси, което затвърждава студеното излъчване на среброто.

В много по-редки случаи се случва да се декорира сребърното бижу с друг по-ярък цвят. Въпреки това, целта е винаги да се постигне необходимия баланс между нюансите на метала и тези на кристала.

Предимството на пръстените от сребро е, че те са много стилни винаги и могат да се комбинират успешно с всякакъв стил дрехи – по-изискано облекло, вечерна рокля, костюм и спортно елегантен стил. Просто среброто успява успешно да преодолее разликите между стиловете и да пасне на всичко.

Някои хора погрешно считат, че тъй като среброто не е толкова скъпо колкото златото и платината или пък родия, то не е толкова атрактивно и аристократично, но всъщност това е небивала заблуда. Всъщност не малко кралски бижута или бижута на знаменитости са изработени от сребро.

При всички случаи няма как да сбъркате ако заложите на изискан пръстен от сребро. След като редица знайни и незнайни аристократични особи от цяла Европа са го правили, то това е един изпитан аксесоар за всяка дама.