Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Пръстен с покритие от благороден метал

Пръстен с покритие от благороден металИзползването на покритие от скъпи благородни метали е типично за пръстените, а и за много други видове бижута, на световно известния гигант в бижутерията Сваровски. Брандът винаги се стреми да открива точното място, на което се пресичат лукса и добрата цена.

А защо покритие? Не е ли за предпочитане да си купим изцяло златен пръстен или такъв от друг скъп метал?

Няма спор, че е по-добре да притежаващ бижу, което е изцяло изработено от злато, платина или родий. Но когато нямаш необходимите средства за да изхарчиш куп пари за подобен накит, няма причина де не инвестираш много по-скромна сума за бижу Сваровски с покритие от родий, да речем. Визуално бижуто е съвсем същото. То ще изглежда много изискано и красиво, ще излъчва онзи неповторим сребрист блясък, който бижутата от родий притежават. Освен това кристалите, които са така типични и носят почерка на Сваровски, ще завършат бижуто така, че да притежавате един перфектен пръстен.

Какво може да бъде покритието на пръстена?

Покритието на Вашия пръстен Сваровски може да бъде от сребро, бяло, жълто или розово злато, платина, родий и други. Съответно най-достъпни са цените на бижутата със сребърно покритие. Разбира се, можете да откриете и изцяло сребърен, златен или друг пръстен от марката, но това се случва по-рядко в сравнение с бижутата, които са изработени от друг метал, а след това им е добавено въпросното златно или друго покритие от благороден метал.

Ще изглежда ли бижуто напълно златно или изработено от съответния метал?

Да, бижутата Сваровски, които са с покритие от родий или злато или друг ценен метал по никакъв начин не отстъпват на тези, които са изработени изцяло от съответния метал. Единствено Вие ще знаете, че пръстенът който притежавате е просто с покритие. Визуално ефектът ще е абсолютно същия. И разбира се, ще изхарчите значително по-малка сума пари.

Има ли разлика в поддържането на изцяло златно бижу или такова с покритие от благороден метал?

Сваровски отправя някои разумни препоръки в поддържането на бижутата правилно. Като цяло ще забележите, че ако не се мие твърде много, бижуто ще запази блясъка си за по-дълго време. При пръстените това е по-трудно, но все пак ако се внимава и не се издрасква, бижуто може да запази блясъка си в продължение на години.