Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Пръстен от паладий за годежи и сватбени церемонии

Пръстен от паладий за годежи и сватбени церемонииПрез последните няколко години се затвърждава една нова тенденция. Все по-често младоженци избират да поставят един на друг халки от паладий на сватбената си церемония.

Това е естествена алтернатива на бялото злато и платината. Предимството е, че повечето млади хора искат да спестят пари, о в същото време, знаете, никой не е склонен да се лиши от качеството на скъпите бижута в “големия ден”.

Изборът на годежен или венчален пръстен от паладий Ви дава бижу за ял живот което никога няма да остарее, а цената му постоянно се покачва. Тъй като в момента паладият е доста по-евтин от златото и платината, този метал ще Ви позволи да купите доста по-големи, разточителни и богато украсени пръстени.

Изборът на пръстен от паладий за годеж или за сватба ще Ви позволи да вложите повече пари в камъните, които са инкрустирани в пръстена. Освен това самото бижу ще е чувствително по-леко.

Голямо предимство е, че пръстенът от паладий не се нуждае от специални грижи. На него, за разлика от други бижута изработени от платина, сребро или бяло злато, не му е нужно покритие от родий. Както може би сте виждали, самият паладий се използва като покритие за много бижута. Това само по себе си говори за качествата на паладия.

Да не забравяме и естетическата страна на нещата. Бижутата от паладий са едни от най-красивите. Те имат ослепителен бял блясък, който засенчва дори платината. Всъщнност единствения познат метал, чиито блсък може да се мери въобще с този на паладия е блясъкът, който излъчва родия.

Всички други благородни метали отстъпват на паладия по естетически качества, а повечето пръстени, които можете да откриете дори се възползват от паладия за да добият по-привлекателен и неустоим търговски вид.

Изборът на пръстен от паладий е не само избор на красиво бижу, но това е и грижа за здравето. Може би сте чували, че някои метали са склонни да предизвикат раздразнения на кожата докато други не са. Така например много хора се оплакват от своите пръстени от сребро, че при продължително носене могат да се получат раздразнения и други реакции на кожата. Е, при паладия това не е възможно. Причината е, че паладият е един от най-хипоалергенните метали, тоест той е изключително безвреден за кожата.