Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Мощен пробиотик Probiotic-10 на Now Foods

Мощен пробиотикХраносмилателната ни система функционира на базата на здравословни бактерии, наричани естествени обитатели на стомашно-чревния тракт. Каква връзка имат пробиотиците тук и защо трябва да се приемат? Кой да ги вземаме и в кои случаи? Може ли Probiotic-10 – 25 Billion на Now Foods да ни помогне?

Защо е важно да се приемат пробиотици

Пробиотиците накратко представляват полезни за хората непатогенни живи микроорганизми, намиращи се в определени хранителни продукти и специалните хранителни добавки. Думата “пробиотици” от латински “probio” означава “за цял живот”. Делят се на два вида: лактобацили и бифидобацили. Всеки от тези здравословни бактерии има множество щамове, предимно използвани за лечението на различни определени състояния.

Съвременният начин на живот, бързото хранене и некачествените храни се отразяват негативно върху нашата микрофлора. Ето някои случаи, в които е добре да приемаме пробиотици от рода на Probiotic-10 на Now Foods:

  • при небалансирана диета и липса на консумация на зеленчуци и плодове;
  • при нездравословни навици и водене на лош начин на живот;
  • при хранително меню, лишено от фибри;
  • при наличие на хронични заболявания и стрес, подтискащи защитните свойства на организма.

Вече има десетки достоверни доказателства относно това, че приемът на пробиотици от рода на Probiotic-10 на Now Foods водят до нормализиране на чревната флора и разнообразяване на полезните здравословни бактерии.

Кой е най-мощен от Now Foods

За най-ефективен и широко използван продукт се счита Probiotic-10, който притежава в съдържанието си 25 милиона здравословни бактерии, осигуряващи пълния балансиран спектър от микроорганизми за тялото. Той е съставен от киселинно-защитни бактериални щамове, спомагащи за правилното храносмилане. Те поддържат целостта на чревната мембрана и допринасят за благосъстоянието на перисталтиката.

Множество клинични изследвания и тестове до момента са доказали, че продуктът Probiotic-10 на Now Foods съдържа бактериални щамове с клинично доказан благоприятен ефект върху действието и функционирането на имунната система. Отделно пък ще споменем, че продуктите на компанията са под строгия надзор на независими лаборатории, изследващи качеството и полезността на продуктите, маркирайки ги със сертификата GMP.

Ето защо, ние съветваме покупката на Probiotic-10 да се извършва само от специализирани онлайн магазини, които работят и зареждат продуктите си директно от фабриките на Now Foods. Така се гарантира оригинален произход и високо качество.