Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Механизми за уголемяване на члена, които наистина работят

уголемяване на членаАко все още не сте запознати с пенис екстендерите, значи сте попаднали на правилното място. Тук ще се опитаме да ви запознаем с принципа на работа на устройствата за уголемяване на члена и ще посочим кои разработки са научно признати за ефективни и безопасни. Няма да пропуснем да изтъкнем и недостатъците на някои от продуктите, за да ви предпазим от разочарования и сериозни наранявания.

Навлизайки в света на пенис разтегачите не сте застраховани от грешки и разочарования, защото голяма част от механизмите предлагани на пазара имат временен ефект, или са напълно неефективни. Някои могат да бъдат дори опасни, затова препоръчваме да избирате много внимателно уреда, който смятате да използвате. Продуктите от клас медицински са най-доброто решение, но внимавайте! Бъдете сигурни, че купувате оригинал, а не имитация.

Какво представляват и как работят?

За разлика от операциите, хапчетата и други медицински решения, удължителите за пенис са сочени като най-добрата алтернатива за мъжете, които желаят с цялото си същество да добавят няколко сантиметра към дължината на половия си орган. Екстендерът е неинвазивно устройство, разработено за постепенно, естествено и постоянно уголемяване на пениса.

Опитвайки да го поставите върху половия си орган, ще забележите силиконов пръстен, разположен в основата, и още един, предназначен за обхващане на главичката. По средата е разположен тягов механизъм, който се движи от двете страни на фалоса. Базиран на принципа на сцеплението, екстендерът цели да увеличи дължината на члена ви посредством разтягане на тъканта му.

Напрежението, оказано върху органа ще накара тъканните клетки да се делят и увеличават. Новите клетки ще доведат до растеж на тъканта и следователно до уголемяване на члена. Новата тъкан ще се отрази не само на дължината, но и на обиколката на фалоса, което ще зарадва много мъже, тъй като не само късият, но и тънкият пенис е повод за недоволство от страна на господата.

Какво да изберете?

Ние ви препоръчваме да изберете системата за уголемяване на члена Proextender. Тя е разработена в Дания от лекар, чиято цел е била да помогне на своите пациенти да увеличат размера на половия си орган изцяло в домашна среда. Механизмът е базиран на системата „JES”, а самото устройство е изработено от неръждаема стомана, гарантираща максимална здравина и безопасност.

В сравнение с други разработки, при Proextender броят на допълнителните аксесоари е минимален. Това има своите плюсове и недостатъци. От една страна простата конструкция улеснява използването, но от друга, липсват определени опции за персонализиране на уреда съобразно анатомичните особености на всеки ползвател.

Сред основните предимства на разработката, е възможността за дискретна употреба. След като се постави, механизмът не пречи особено на движенията. Въпреки това, начинаещите със сигурност ще изпитат известен дискомфорт в началото, тъй като устройството е изцяло изработено от метал (с изключение на меките уплътнения) и се усеща малко тежко.

Системата Про Екстендер за уголемяване на члена е направена от материали, които не дразнят кожата и не предизвикват алергични реакции. Въпреки че е нужно известно време и постоянна работа с механизма, резултатите не закъсняват, и по-важното – не се губят след спиране на употребата. Съветваме всички свои читатели да използват закупения уред отговорно и внимателно, следвайки стриктно инструкциите, включени в комплекта.