Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Маши за коса – приложение, видове и качество

Маши за косаНямате маша за коса или просто старата вече не работи добре, няма значение какви са подбудите ви за закупуването на уреда. Единственото важно тук е какъв вид да е, с какво предназначение ще се използва и с какво качество.

Машите за коса, които се предлагат са най-различни. За всеки джоб има избор, но качеството им е варира и до голяма степен се определя от цената, покритието и марката им.

Преди да се втурнете в магазина да си купувате маша за коса трябва да си изясните какво ще е приложението й. Имаме предвид за големи вълни или за по-малки къдрици. Това има огромно значение и сами ще се уверите в това, като застанете пред различните модели маши за коса.

Ако желаете да оформяте косата си с малки къдрици изберете уред с диаметър до 20мм. За дамите, които предпочитат големите, небрежни вълни е подходящ избор маша с диаметър 50мм.

И не само диаметърът е важен. Има маши за коса, които са с щипка. Те позволяват да се захване косата здраво и по-лесно да се оформи. Други са двуконечни или спираловидни и оформят различни видове къдрици. Не на последно място е и ретро машата.

Това голямо разнообразие предлага различен вид на прическата и вие трябва да сте наясно какво предпочитате, за да се насочите към правилния продукт. Ако не сте се изяснили, то тогава ви препоръчваме да закупите маша с представки. Така ще имате много уреди в един и ще се радвате на разнообразието от къдрици, които ще ви предложи той.

След това важно уточнение идва ред да помислите за вида. Той се определя от покритието на машите за коса. Подобно на пресите ще се сблъскате с голямо разнообразие от видове. Има хромирани, титаниеви, турмалинови и керамични.

Керамичните са най-добрият избор, но и с най-висока цена. Те щадят косата ви в най-голяма степен, изгарянето на косъма е минимизирано при тях и са подходящи за ежедневна употреба, за разлика от другите видове.

Сами разбирате, че си струва да отделите по-голяма сума при покупката на маша за коса, за да сте сигурни, че ще притежавате качествен продукт. Тази инвестиция ще се възвърна многократно под формата на една красива и здрава коса, оформена с перфектни къдрици.