Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Какви интересни подаръци можем да закупим онлайн?

Какви интересни подаръци можем да закупим онлайн?В период на максимална изолация от външния свят, пък и при нормални обстоятелства, все ще се намери причина да потърсим в глобалната мрежа място, откъдето да купим по-необичаен подарък. Ако досега не ви се е налагало да търсите нещо по-нетрадиционно за сватба, изписване на бебе или кръщене, със сигурност ще се изненадате какви интересни подаръци се предлагат онлайн.

С много добри темпове набират скорост специализирани електронни магазини като Baby Bouquet, където цялата търговска дейност е фокусирана върху подаръците. Тук не предлагат просто интересни сувенири, а дават страхотни идеи на хората, които са в пълно неведение какво е удачно да се подарява на конкретен повод. Нещо повече – такива магазини създават трендове в подаряването, които ще се следват в продължение на години.

Вероятно се питате какво толкова предлагат в подобни сайтове, че стоките им да бъдат категоризирани като „интересни”? Всъщност в каталога на най-добрите се срещат и съвсем тривиални неща, но аранжирани по един изключително необичаен и оригинален начин. В следващите редове ще се спрем на някои от най-нестандартните предложения.

Торта за новородено, но каква?

На кой би му хрумнало да занесе торта на изписването на новородено, или пък при първото си посещение в дома на младите родители? Бързаме да уточним, че става въпрос за наистина нестандартна торта – такава, направена изцяло от памперси и бебешки дрешки. Нищо не ви спира да подарите и сребърна лъжичка с гравирано послание (такива има доста в споменатия магазин), но памперс – тортата е наистина нещо уникално.

Тя носи в себе си типично българската традиция на младите родители да се подаряват практични неща, за да им се помогне във финансов аспект. Имайте предвид, че в първите месеци от появата на малкия човек, памперсите са най-разходвания консуматив, тоест, поглъщат най-много средства от бюджета на семейството. Няма да бъде неуместно да подарите точно санитарни принадлежности, стига да са аранжирани като супер луксозен подарък.

Букети от бебешки дрешки

Раждането на дете е повод да подаряваме букети и саксии с цветя – това са все пак класически подаръци, каквито всеки носи. Има опция обаче те да бъдат и доста по-оригинални и интересни. Например, ако са направени от бебешки дрешки. Това е друга стара традиция, битуваща в страната ни – да подаряваме бебешко облекло.

Букетите на въпросния магазин са перфектно аранжирани и поставени в изящни кошници. Разнообразието от предложения е страхотно. Има специални аранжировки за момченца и такива за момиченца, както и „глезещи” букети, в които е включена луксозна козметика за майката и за самото бебче. Препоръчваме ви да заложите на този вид подаръци, в случай че искате да се докажете като нестандартни, интересни хора.

Гравиране

Гравирането е допълнителна услуга, която добрите онлайн магазини за подаръци предлагат. Тя е приложима за болшинството сувенири и подаръци, изработени от твърди материали. Можете да изберете фоторамка, комплект чаши, кутийка за първо зъбче и кичурче коса, златно/сребърно кръстче за кръщене – всички тези предмети могат да бъдат изящно гравирани.

Гравирането дава прекрасна възможност да направите подаръка си много по-ценен и интересен, защото с гравюрата, вие го персонализирате. По един супер лесен и достъпен начин, една вещ, независимо колко е красива, придобива многократно по-висока естетическа и сантиментална стойност. Не пропускайте да се възползвате от тази възможност.