Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Какъв перфоратор да си закупим

перфоратор Строително-монтажните дейности са свързани с употребата на разнообразен инструментариум, част от който са и съвременните машини за пробиване. Те имат доста важни функции, без които дейностите, свързани с къртене, не биха били възможни.

Без значение дали се касае за поредния домашен ремонт или за професионални цели, перфораторът заема челното място в списъка с полезни инструменти. Той се използва масово в строителството, също както и при довършителните работи у дома. Пазарът предлага разнообразни модели машини от този вид, които се различават помежду си с принципа си на работа, цената и допълнителните екстри, които предлагат. 

За какво се използва перфораторът

С помощта на този уред можем да пробием дупки в материали като метал, бетон, тухли и др. Той също така се използва и за къртене, което го прави мултифункционална машина, без която не можем да реализираме поставените задачи. Пособието разполага с три основни функции, всяка една от които полезна в дадена ситуация – пробиване, работа с удар и пробиване в комбинация с удар. 

Характерното за съвременните перфоратори е, че разполагат с патронник, който е в съответствие с битовете. Добавянето на накрайник към машината е също възможно, което ще направи боравенето с него още по-лесно и приятно за майстора. 

Какъв да си купим

За да решите какъв точно перфоратор да си купите, трябва да знаете и какви видове съществуват. Ако все още не сте използвали подобен вид уред, ето и вариантите, които имате на разположение:

  • Кабелни/електрически;
  • Акумулаторни/без кабел;
  • Комбинирани;
  • Многофункционални.

Важно е да знаете и какви допълнителни приспособления можете да добавите към перфориращата машина. За да бъде всяка една строителна задача изпълнима, е хубаво да си осигурите пособия като лопата за твърди материали, длето, специален накрайник за керамични плочи, накрайник за пробиване на бетон и др. 

Дори и да сте начинаещ в ремонтите занимания, е възможно да се справите отлично с подобрителните дейности, в които планирате да се потопите, стига да си осигурите подходящ и функционален инструментариум.

Откъде да поръчаме онлайн

Купете перфоратори с различни режими на работа от онлайн магазин Megahome и се насладете на оптимална скорост, наличните режими за обратна и права ротация (за по-лесно изваждане на свредлото), също както и функциите за оптимален контрол на мотори, които се задействат в различни ситуации като засядане на свредлото и др.