Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Как да пазаруваме макси мода онлайн?

макси мода онлайнПредлагане на макси мода онлайн вече е много добре застъпено не само в чуждестранните, но и в родните сайтове тип електронни магазини. Покупката на дреха е винаги свързана с известен риск резултатът да се разминава с очакваното, но когато става въпрос за по-нестандартно телосложение, рискът нараства значително.

Знаем ли как да пазаруваме облекло от интернет, когато сме с по-пухкава фигура? Предвид броя на върнатите в допустимия срок изделия, очевидно не. Тук не става дума за дрехи, закупени от капризни и разглезени жени, които в момента на доставката вече са променили своето мнение относно даден артикул. Става дума за това, че поръчаните артикули не са по мярка, не стоят добре и изобщо не подхождат на дадена фигура.

Кое е правилното действие?

На първо място е нужно да намерим надежден онлайн магазин за макси мода, предлагащ добро съотношение между качество и цена. Такива има, така че е просто въпрос на правилно търсене. Можете дори да попитате хора, облечени стилно и модерно от къде пазаруват. Почти сигурно е, че ще споменат името на престижен специализиран сайт.

Втората стъпка е да сме напълно наясно каква дреха ни е нужна. Шопингът от скука никога не дава добри резултати. Обикновено купуваме неща, само защото изглеждат добре на снимките в каталога на магазина, но не такава е реалността. Вместо да купувате рокля с драперии и дантели, която никога няма да облечете, преценете от какво имате нужда и се придържайте към конкретната категория дрехи – панталон, пола, сако, дънки, палто…

Третият фактор в правилния избор на макси дрехи, когато пазаруваме онлайн, е познаването на собствената ни фигура. Струва ви се странно, че това изобщо е фактор? Ще се изненадате колко много хора обличат дрехи, които изобщо не подхождат на фигурата им. Плътно прилепнали блузи при наличието на солидно коремче, тесни дънки, когато бедрата са къси и доста заоблени – разбирате за какво говорим.

Ако не знаете какво точно подхожда на вашата физика, направете онлайн проучване – лесно е. Напишете подходяща фраза в полето за търсене и изберете опция изображения. Ще се заредят стотици снимки на модерно и стилно облечени дебеланки и дебеланковци. Концентрирайте се върху тези, показващи модели с вашият тип фигура. Вижте как са облечени. Ако ви харесва, потърсете нещо подобно в каталога на съответния online магазин.

Знайте размера си! Понякога е нужно да сме експерти по номерации, защото различните страни по света се придържат към различни мерни системи. Размерът XXL отдавна не е показател за нищо, затова не се доверявайте само на този вид номерация. Добрите сайтове се разпознават по това, че предлагат таблици, по които всеки може да определи точния си размер. Така грешките при определяне на номера се редуцират до санитарния минимум.

И последно, но не по важност – открийте кои цветове ви отиват и кои не. Не следвайте сляпо модата, само защото даден цвят е модерен в момента. Онлайн магазините за макси мода с добро зареждане предлагат повечето си артикули в няколко различни разцветки.

Не купувайте първия, показан на снимката модел. Вижте дали е наличен и в други цветове. Помислете с какво можете да съчетаете дрехата, и изберете тази, която можете да носите в различни комбинации с дрехите, които вече имате. Най-разумната покупка е тази, която стои по-често върху вас, отколкото в гардероба ви.