Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Интересни приложения на парфюма

Интересни приложения на парфюма

С течение на годините вероятно сте натрупали много опаковки и бутилки от парфюми. Сигурно имате и такива парфюми, чийто аромат много харесвате, но не бихте искали да се пръскате с тях.

Също така, след около една година, ароматите все още ще миришат, но вероятно няма да са толкова силни и свежи. Ако се окажете с един куп остатъци от парфюми или мостри и не знаете какво да правя с тях, не се чудете повече! Вижте тези изненадващи начини за използването на остатъците от парфюми:

Използвайте като ароматизиращ спрей за бельо

Ако наистина много обичате някой аромат, но не можете да го търпите върху тялото си по цял ден, използвайте го за спалното бельо. Аз обикновено смесвам тежките аромати с малко вода , за да се разредят и да ги използвам като спрейове за пръскайте върху леглото, спалното бельо и завесите в спалнята, така всичко в моята стая мирише на хубаво.

Направете ароматен лосион

Ако имате голяма бутилка от парфюм или няколко парфюмни тестери, можете да превърне всеки лосион в парфюмиран лосион. Просто добавете няколко капки парфюм в един овлажнител без аромат, то вие ще имате свой собствен ароматен лосион.

Направете вашите чекмеджета ароматни

Ако искате да придадете на своето бельо или чорапи малко фин аромат, сложете тестерите т магазина в чекмеджето си. Можете също така да напръскате вашия любим аромат стените на  чекмеджето за същия ефект.

Съживете автомобилния си освежител за въздух

Независимо дали имате автомобил, освежителите, които могат да се прикрепят към отдушника или един от тези, които висят на огледалото ви за обратно виждане, можете да допълните или да ги съживите с парфюм. Можете дори да направите свой собствен чрез изрязване на парче картон, пръскане с аромат и закачане в колата.

Пазете старите бутилки за декорация

Не изхвърляйте старите си бутилки от парфюм! Можете да ги напълните с неща като блясък или мъниста за декорация. Можете също така да подредите един куп парфюми бутилки върху поднос за привличане на погледа.

Освежите килера

Накиснете памучни тампони в парфюм, нека изсъхнат, съхранявайте ги в торбичка за бижута. Дръжте я в гардероба и всичките ви дрехите леко ще миришат на вашия любим парфюм!

Направете дифузер

Превърнете стар аромат в ароматен дифузер чрез поставяне на обикновени дървени пръчки в бутилката.

Ако искате да си купите нов парфюм със страхотен аромати, разгледайте предложенията на prouvestore.com