Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Дамски превръзки с аниони и инфрачервено лъчение

Дамски превръзки с аниони и инфрачервено лъчениеОтдавна е известно положителното влияние на инфрачервените лъчи и отрицателните йони.върху човешкия организъм. Инфрачервените лъчи възстановяват клетките, засилват имунитета, извличат вредните вещества. Анионите унищожават микробите, ликвидират неприятната миризма, лекуват възпаления.

Голям процент от жените страдат от различни гинекологични заболявания, включително и от такива, предизвикани от некачествени хигиенни материали. Влажната и топла среда през критичните ежемесечни дни създава благоприятни условия за размножаване на бактерии: на 14-17 минута от поставянето на дамската превръзка върху нея започват да се размножават микроорганизми.

По време на менструация имунитетът при жените е отслабен. Ето защо в този период съществува повишен риск от появата на гинекологични заболявания.

Дамски превръзки от ново поколение

Иновативният продукт – дамски превръзки с аниони и инфрачервено лъчение се появи неотдавна на нашия пазар, но всъщност е познат от години в другите страни. Какво представлява? Превръзки, в които е вграден анионен чип с активен кислород и инфрачервено излъчване. Те са многослойни, произведени от въздушно пропусклив свръхабсорбиращ материал. Съществуват в различни варианти: дневни, нощни, ежедневни.

Терапевтичният ефект на превръзките е проучен в продължение на няколко години. Доказано е, че анионите са ефикасно средство за борба с гъбичките, алергиите, вирусите и др, а инфрачервеното излъчване успешно лекува кожни болести и успокоява болката. При използване на такъв хигиенен продукт отшумяват по-бързо характерните коремни болки. Някои опаковки съдържат и вагинална карта – тест за самодиагностика на pH в интимната област на жената.

Лечебните дамски превръзки задоволяват високи хигиенни стандарти и отговарят напълно на изискванията на съвременната жена.