Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Бронзиращата пудра за красив тен

Бронзиращата пудра за красив тенИскате ли да изглеждате страхотно – сякаш току-що се връщате от почивка на далечен екзотичен остров – снабдете се с подходяща бронзираща пудра.

Продуктът е идеален както за през деня, така и за щурите нощни партита. В допълнение, това козметично средство може да се ползва целогодишно и осигурява красив и здравословен тен, сякаш кожата ви нежно е целуната от слънчевите лъчи.

Какво представлява?

Бронзиращата пудра може да е под формата на перли, стик, компактна или прахообразна, в един цвят или с разкошни преливащи нюанси. Предлага се в различни тоналности и можете да избирате в зависимост от тена на кожата си.

Този продукт с право може да се нарече вълшебен, тъй като мигновено изтрива белезите на умора и подсилва естествената красота на кожата, осигурявайки младежко излъчване и блясък. В състава на бронзиращата пудра обикновено са включени активни съставки, които овлажняват, ревитализират и придават копринена мекота на кожата, растителни екстракти, витамини C и E, калциеви и магнезиеви силикати, предпазващи от вредното действие на UV лъчите.

Формулата съдържа и пудрени микросфери, които разпръскват светлината и идеално прикриват несъвършенствата по кожата, както и светлоотражателни частици за нежно сияние. Някои от пудрите представляват мозайка от 4–5 цветови нюанса, които смесени, придават естествен бронзов тен и деликатен блясък. На козметичния пазар ще откриете и бронзиращи пудри, съдържащи специален комплекс, който подготвя, активизира и удължава слънчевия загар ден след ден.

Как се нанася?

За изглаждане на несъвършенствата по кожата използвайте тониращ крем или фон дьо тен с много лека текстура. След това нанесете бронзираща пудра с голяма четка върху скулите, челото и брадичката за блясък, или върху цялото лице.

По принцип пудрата се избира да е близка до естествения цвят на кожата ти. В случай че искате да подчертаете конкретни детайли от лицето си, използвайте бронзираща пудра в по-светъл тон. Нанесете я около устните, под очите и около носа – така ще постигнете повече изразителност и младежко излъчване.

Ако бързате за среща – нанесете малко бронзова пудра, за да освежите лицето си буквално за секунди.

Стиковете с бронзиращ ефект са подходящи за придаване на блясък по изпъкналите части на лицето – тези, които най-бързо придобиват загар под слънчевите лъчи. Нанесете малко количество по скулите, брадичката, носа и челото и след това внимателно го разнесете, така че да се слее с тена на кожата. По този начин ще се получи чудесна хармония от нюанси.

Когато използвате бронзираща пудра, за очите е добре да заложите на сенки с фина, сатенена текстура – перленорозово, сребристо, медно, както и леко опушените цветове. Акцентът трябва да е върху устните – сочни и съблазнителни. По-светлите и прозрачни цветове гланц са идеални за ежедневен лек грим. За обща хармония и допълване на бронзовия тен много подходящ е блясък за устни със златисти или бронзови блестящи частици.