Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Аксесоари, с които да повишим комфорта в автомобилния салон?

аксесоари за колаВ условията на бързи и интензивни темпове на живот, комфортът се оказва много важен елемент за запазване на доброто ни физическо и психическо здраве. Свикнали на всевъзможни удобства у дома, нужно ли е да си причиняваме какъвто и да е дискомфорт, докато пътуваме? За радост не! Богата гама авто аксесоари е създадена с идеята да ни помогне да се насладим на всяко кратко или по-дълго пътуване.

Какво можем да направим, за да повишим комфорта в автомобилното купе?

За мнозина доброто аудио в колата има огромен принос за комфорта по време на пътуване. Това е безспорен факт, защото приятната музика създава приятно и приповдигнато настроение у водача и неговите спътници. Само това обаче не е достатъчно. Освен музика, са ни нужни някои допълнителни приспособления, които да допринесат за доброто ни физиологично и емоционално състояние.

Такъв елемент са стойките за мобилен телефон и GPS навигатор. С монтирането им на таблото, тези важни при пътуване устройства ще бъдат на удобно за наблюдение и управление разстояние. Богата гама стативи с приятен дизайн и високо качество ще откриете в специализирания магазин за авто аксесоари и консумативи Тонекс 1.

Друг, важен за удобството детайл са шумоизолиращите фолиа. Те са предназначени за изолация на тавана, вратите и капака на багажника, а целта им е да сведат до минимум външните шумове и вибрациите. Изолирайки купето с такъв достъпен продукт, ще оптимизирате дори звука от аудиоуредбата. Този вид фолио е на базата на битум. Има самозалепящ се гръб за максимално лесно инсталиране.

Ветробраните са детайл, който придава по-спортен вид на автомобила, но това е само привидно. Те всъщност имат много по-важна функция – не позволяват навлизането на вятър, дъжд и насекоми в колата при отворени прозорци. Ограничавайки проникването на въздушните маси, ветробраните също помагат за намаляване на външния шум. Най-добрите в своя клас са ветробрани HEKO, предлагани също от онлайн магазин Тонекс 1.

Подлакътникът е на пръв поглед незначителен компонент, без който спокойно може да се мине, щом производителят не го е поставил фабрично. Истината е, че наличието на подлакътник повишава максимално нивото на комфорт при продължително шофиране и пътуване. Той се използва както от водача, така и от пътника на предната седалка. Помага на тялото да застане в най-удобна позиция, като по този начин се намали схващането и умората.

Някои подлакътници изпълняват ролята и на барче. Такива 2в1 приспособления използват най-разглезените автомобилисти. Барчето позволява удобно и достъпно да се държат храни и напитки, без да се разливат и замърсяват салона. LED осветление за автомобилното купе – това е глезотия, от която само ще спечелите. Пътувайки през нощта ще имате видимост върху всички интериорни детайли, а в допълнение ще си осигурите една супер луксозна атмосфера.

Антени (вътрешни и външни), тунинг колони и Bluetooth FM трансмитери – тези и много други модерни електронни устройства ще ви осигурят най-якия саунд, докато пътувате. Комфортът е нещо, което винаги можем да си осигурим, а по отношение на авто аксесоарите, дори не е нужен значителен капитал.

Болшинството аксесоари за кола се продават на изключително ниски цени. Повечето продукти са с универсално приложение, така че марката и моделът на автомобила ви няма никакво значение. Онлайн магазин Тонекс 1 ще ви помогне да се ориентирате в огромния асортимент от автомобилни подобрения.