Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

3 причини да заменим старата си входна врата с нова

блиндирана входна врата

Всеки от нас има списък с дейности, които е планувал да направи по дома си с цел освежаване. В повечето случаи тези списъци стигат до земята и никога не остава време за тях, и ги прехвърляме за другата седмица или месец. Сигурни сме, че едно от нещата в този списък е подмяната на старата и вехта външна врата. Ето защо днес ще ви представим 3 причини да го направите сега.

Увеличавате на сигурността на Вашия дом

Новата входна врата ще подобри значително сигурността на жилището ви. За разлика от старите дървени врати с една стандартна ключалка, новите блиндирани врати идват с метален лист с дебелина от 1,2мм, пасивни шипове, които при затворено положение на крилото влизат в касата, допълнителни ключалки и резета. При някои модели пантите се прибират в касата при затворено положение, което също допринася за повишаване на сигурността. Да не забравяме и бронировката на патроните, която затруднява значително крадците.

блиндирана входна врата със стъклени панели

Спестявате чрез инсталиране на нова входна врата

Замяната на старата входна врата с нова ще подобри енергийната ефективност на Вашия дом. Това ще доведе до съществено понижаване на сметките ви за отопление, тъй като новите врати се предлагат с изолация от каменна вата или полистирен, а както всички знаем те са отлични изолатори. Освен това покритията на вратите са създадени да издържат на много тежки атмосферни условия като тежки зими, тропически климат с много дъждове и влага и силно слънце. Този вид покрития слагат край на честото пребоядисване и лакиране на входните врати като възпрепятства избеляването на вратите вследствие на силното слънце.

къща с блиндирана входна врата

Вдигате стойността на Вашето жилище

Не на последно място новата входна врата ще освежи фасадата на жилището ви и ще вдигне цената му, ако сте решили да го продавате. Проучване сочи, че хората, които си търсят нов дом несъзнателно биват привлечени от цялостното излъчване на екстериора, за което една нова входна врата може да допринесе. Входните врати със закалено стъкло са идеален начин да създадете по-модерно излъчване на фасадата си и да направите дома си много по светъл.

Ето сега вече може спокойно да отидете и да изберете вашата стилна и сигурна врата, която да придаде както красота и уют, така и защита на вашия дом.