Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Висулки със зодии

Висулки със зодииВисулките с изобразени върху своята повърхност астрологични знаци са едно от най-популярните украшения. Носят се и от двата пола, но са специално доста популярни сред дамите и особено сред тези, които са на по-млада възраст. Зодиакалните знаци, когато се използват като медальон или под формата на златни висулки, се счита, че носят на техния притежател късмет и балансират неговата енергия с тази на вселената. Важно за целта е да носите своята собствена зодия, а не тази на някой друг за да се възползвате от положителната енергия.

Висулките с астрологични (зодиакални) знаци се използват много широко, а най-популярно е те да бъдат изработени от благородни метали. Можете да ги видите в какви ли не форми и цветове. Можете да откриете зодии от бяло, жълто или розово злато, можете да ги видите изработени от сребро или от платина, но ако трябва да се посочи кой е най-популярният материал за изработване на висулки със зодиакални знаци, то това със сигурност би трябвало да е златото.

Обикновено медальончетата със зодии са доста разнообразни като идеи и изработка. Можете да откриете съвсем мънички медальончета с форма на миниатюрна монетка и изрисувана зодия на тях, но можете да попаднете и на голям и тежък медальон със съответната зодия, макар че такива се срещат по рядко. Причината за изработката на предимно по-малки висулки със зодиакални знаци е, че така могат да си ги позволят по-широк кръг хора.

Разбира се, не бива да се приема, че е задължително съответната висулка да бъде изработена непременно от злато за да бъде качествена. Интересно е да се споменат висулките на известната австрийска бижутерска марка създадена в Чехия – Сваровски. Популярният европейски бранд създава уникални и доста тилни решения. Висулките са изработени от така наречената медицинска стомана, много са качествени, изглеждат модерно и са подходящи за жени и за мъже, тоест те са унисекс. На тях има изобразен съответния знак на всяка зодия. Типично за Сваровски, тези висулки излъчват оригиналност и не остават незабелязани.

Поради голямото разнообразие от различни висулки с изображението на зодиакални знаци, Вие определено имате много голям избор. Със сигурност трябва да се възползвате от това и да изберете точно такава висулка, каквато Ви допада и Ви кара да се чувствате добре докато я носите.