Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Шест начина да носим поло

полоВ студените зимни дни посягаме към тези дрехи, които ще ни осигурят повече топлина. Много от вас обичат да носят поло, което предпазва шията от ледения полъх на вятъра. Това е един семпла и същевременно универсална дреха, с която можем да изглеждаме доста добре. Има различни начини, с които може да я носите.

1. Вместо риза

В колекцията на Louis Vuitton пролет-лято присъства един характерен детайл – яка на риза, надничаща над деколтето на топъл пуловер. В мразовитите дни ще ви бъде по-топло с елегантно поло, което ще замени шемизетата. Блузата е удобна както за носене, така и за поддръжка.

2. С дълъг елек

Дълъг елек, тесни панталони и поло – комбинацията е ефектна и удължава силуета визуално. Полото удължава горната част на тялото, придавайки правилна пропорционалност на фигурата, а елекът е предназначен за създаване на модерната за сезона многослойност.

3. С тънка, ефирна пола

Въпреки делението на колекциите на есенно-зимни и пролетно-летни, някои летни детайли чудесно се вписват и в зимните предложения. Например полата от фина материя, подходяща за топлите дни, се комбинира перфектно с елегантно поло.

4. Ярък акцент

Дизайнерите от бранда Pringle of Scotland ви предлагат да използвате полото като ярък акцент при традиционно тъмните зимни ансамбли. То замества идеално цветния шал или ефектното бижу.

5. Фон на оригинално украшение

За да не се “загуби” ефектното бижу на фона на пъстрата дреха, облечете тъмно поло, което ще подчертае неговата красота.

6. Под рокля

Модната къща BCBG Max Azria ви предлага не само през зимата, но и през пролетта да облечете фино поло под лека, полупрозрачна рокля и да се потопите в духа на 70-те.