Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Шапката – най-атрактивният аксесоар за сезона

шапкаЗимата наближава, температурите се понижават, а споменът за лятото постепенно започва да избледнява. Време е да извадим зимните си дрехи и да обърнем внимание на най-атрактивния аксесоар за сезона – шапката. А ето и нашите идеи каква шапка именно да изберете.

Шапката с голяма периферия е обемна и ефектна. Широкополата шапка внася леко ретро излъчване на визията и ви прави забележима и неустоима. Изработена от вълна или кадифе, този вид шапка е предпочитан от дизайнерите за колекциите на тази година. Класическо черно, бордо, мастилено синьо, наситено лилаво, горчица и тъмнозелено са подходящите тонове на есента. Би могла да изглежда още по-интересно, ако се комбинира с пера, пайети, дантела или камъни.

Кожените шапки са модерни и тази зима. Моделите от кожа с косъм правят силно впечатление, защото освен че са практични, те са символ на класа и изтънчен вкус. Кожата може да бъде и изкуствена, а цветовете са богата палитра от чисто бяло до металическо сиво и от кафяво до драматично черно. Станете главната героиня на зимна руска приказка, носеща гордо най-красивия си аксесоар. Тази шапка отива на дълги палта и ръкавици от същата материя.

Баретата внася френски шик в зимния гардероб. Наклонена на една страна тя излъчва непоправим чар. За зимата се препоръчват едрите плетени или кожени модели, които могат да бъдат както в изчистен вариант, така и украсени с щампи или апликации. Цветовете са бяло, кремаво, сиво и кафяво. Съчетайте я с вталено палто и шал на шотландско каре.

Бомбето не е единствено мъжки аксесоар и се вписва без никакви усилия и в дамския гардероб, като придава закачлива нотка. Бомбето е в строгото черно или в пастелен тон. Взаимствана от мъжкия гардероб тази шапка е нестандартна, но изразяваща силна индивидуалност. Носете я с искрящи, топли тонове.

Плетената шапка е фаворитка на зимния сезон Върху такава шапка стоят добре актуалните зимни апликации, дошли от Скандинавия. Декоративните мотиви на снежинки, елхи, северни елени и шейни внасят усещане за празник,топлота и уют. Съчетайте ги със спортно-елегантни дрехи, а цветовете нека бъдат чревно, бяло, синьо и сиво.