Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Предизвикателства във вечерния грим

вечерен гримТози сезон дните стават по-къси, но във вас мигновено се събужда желанието да сте тайнствена и съблазнителна. Изкуствените светлини на нощта изискват красотата да бъде подчертана, за да се постигне търсения зашеметяващ ефект. Предлагаме ви три варианта вечерен грим, с които безспорно ще се превърнете в кралицата на събитието.

1. Сиво-черен мистичен грим

Сиво-черната гама безспорно е най-популярна и предпочитана. Тъмните тонове придават мистика и дълбочина на всеки поглед. Особено са подходящи, когато искате да постигнете наситен акцент и изразително излъчване. Препоръчително е сиво-черната гама да се нанася на светли очи, за да се постигне максимален контраст, който ще озари погледа ви. За преливане на тоновете нанесете сивия цвят във вътрешния ъгъл на окото и под веждата, а черния – във външния ъгъл на клепача. Облеклото нека бъде в актуалните за сезона блестящи акценти, дантела и доминантна кожа.

2. Бежово-кафяв грим с дъх на шоколад

Бежово-кафявите нюанси оптично омекотяват погледа и му придават аристократична изтънченост. Блестящите частици в него освежават и оптически уголемяват окото, като му придават младежко излъчване. Шоколадовите нотки са изключително подходящи в комбинация със зелен или пъстър ирис. Комбинирайте бежовите сенки с по-ярки дрехи, като червено, горчица, корал или синьо. Червенокосите дами ще изглеждат възхитително, ако се доверят на тези нюанси.

3. Розово-лилав пленяващ грим

Най-нежните и фатални нотки във вечерния грим стоят перфектно на тъмни очи. Кафявите очи са обещаващи и предизвикателни, а за да изтъкнете тяхната индивидуалност дръзко заложете на тази цветова комбинация. Розово-лилавият грим може да бъде нанесен както в изчистен, така и в опушен вариант. Съчетайте го със светли тоалети в комбинация с камъни или пайети, като по този начин ще изградите хармония между нежност и сексапил.