Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Празнични прически

Празнични прическиДекември е месец, изпълнен с незабравими празници и ваканционно настроение. Ухание на коледна елха, топъл огън от камината, сладки с аромат на канела и ванилия и компанията на любимите хора прави атмосферата на последния месец от годината уютна и заредена с положителна енергия. За да изглеждате ослепително и на тазгодишните празници, предлагаме ви някои от най-актуалните за сезона модни прически за официални събития, които лесно и бързо можете да направите у дома.

Разкош в косите

Вържете косата си на странична конска опашка, като и пътят е страничен. Усучете опашката и я прикрепете на нисък кок с помощта на фиби. След това закрепете блестящ аксесоар за неповторимо излъчване.

Ретро вълни

Върнете блясъка от началото на миналия век в косите като направите ретро вълни с помощта на преса. Подходящи са за средно дълги коси и прически тип каре. Пътят е страничен, а дължината на косата е равна.

Завиден обем

За направата на тази изискана прическа е необходимо леко да тупирате задната част на косата, но внимавайте да не прекалите с обема. Ще постигнете зашеметяващ ефект с плътен прав бретон, стигащ под линията на веждите.

Странично усукване

Усучете косата, която минава по продължение на овала на лицето, като я сплетете на плитка по дължина или я пуснете в свободна права опашка. Завършете визията с ефирна шнола.

Френска плитка

Пуснете гъстата си коса на едри букли, като направите две странични френски плитки малко над ухото. Така ще бъдете оригинални, без да привличате излишно погледите.

Къса иновация

За дамите с къса фризура предлагаме странично изправяне на бретона със сешоар, който ще придаде динамика и гъвкавост на косата. Можете да добавите кичури или да я оформите на степени.

Другото лице на карето

Разнообразете традиционното каре за празничната вечер, като оформите косата си на едри къдрици. Така ще придадете женственост и сексапил на прическата си.

Празнична романтика

Покажете красотата на едрите си букли, като разделите косата си на страничен път и демонстрирате перфектно оформен водопад от гъсти къдрици.

Обемна опашка

За пореден път опашката доказва, че може да бъде официална и невероятно стилна. Вържете косата си на висока конска опашка, като я топирате и разрошите внимателно в  предната част над челото. След това я захванете с шноли за завиден обем.

Висок кок

Най-лесно можете да постигнете тази непретенциозна, но впечатляваща прическа, като вдигнете косата си на висок кок и път по средата. Завършете празничната си визия с искрящ аксесоар.