Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Пастелни тонове в зимния грим

Пастелни тонове в зимния гримЗимата, красива и изпълнена със студени цветове предразполага нанасянето на грим в подходящите за сезона пастелни тонове.

Сенките за очи в омекотени багри са подходящи за жени на всяка възраст. Важното е да бъдат съобразени с цвета и формата на очите.

Светлорозови, кремаво-жълти, бледосини и меко зелени са типичните пастелни тонове. Те са идеалният избор за ежедневния макиаж, като дискретно подчертават контурите на лицето и омекотяват излъчването. Ненаситените цветове определено не са провокативни или демонстративни, но със сигурност ще изразят красотата ви по най-деликатния начин.

Романтична чувственост

Безспорно най-хитовият сред стилистите и топ гримьорите пастелен цвят за сезона е розовият. Изключително женствено, розовото придава невинно излъчване, но и същевременно загатва за тайнственото очарование. Бледорозови клепачи със златни отблясъци, бонбонено розови нокти и съблазнителни устни в пепел от рози или натюр с блясък са перфектният избор за дамите с деликатна бяла кожа и светлозелени, сини или златисто кафяви очи.

Иновативно решение

Светлите багри на зеления цвят са нестандартно, но все по-модерно решение за впечатляваща ненатрапчива визия. Зеленото изразява вашата иновативност и свободолюбив нрав. За да озарите погледа си, нанесете сенки за очи в цвят екрю във вътрешния ъгъл на окото и под веждата и комбинирайте с дискретно зелено във външния ъгъл на клепача. Препоръчват се при кафяви, пъстри, зелени и лешникови очи и по-матова кожа.

Нощно сияние

За жените със сини или сиви очи и кожа с бледорозов подтон най-подходящи са сините пастелни тонове. Те придават дълбочина на погледа, като го правят неустоимо изразителен. Съчетайте със сивкави и сребристи цветове, златножълто или сметаново-бяло. Облечете устните си в студено розово или бежово със сивкав оттенък. Ако искате да постигнете драматичен ефект, нанесете очна линия, но в подходящия сребърен цвят. Тя оптически ще издължи линията на горния клепач, придавайки фатално „котешко” излъчване.