Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Красива през есен-зима

Красива през есен-зимаГрим колекцията на YVES SAINT LAURENT е вдъхновена от среднощна зимна градина с магически цветя, които разцъфват само в полунощ и изкушават сетивата с упойващото си ухание. Със сияйния си тен и омагьосващ поглед жената Yves Saint Laurent въплъщава красотата и привличащата страст да живееш на мига. Синьо, кобалтово зелено и виолетово се преобразяват, сякаш осветени от свръхестествена светлина. Игра на противоположности – мат и брилянт.

Изваяни скули и сияен тен

Наполовина матов, наполовина сатениран, ружът Blush Radiance улавя светлината и я превръща в цвят. Скулите са освежени и моделирани с шахматна палитра от изтънчени нюанси. Прозрачно розово, златно-бежово, розово-кафяво, дръзко червено… Ружът се предлага в 6 великолепни хармонии. Touche Éclat Collector е многофункционален хайлайтър, който моделира чертите на лицето и заличава сенките с един жест. Само с няколко движения на четката и лицето грейва.

Чувствени устни

Сочни, обемни и чувствени устни с изтънчен, преливащ се блясък. Червилото Rouge Volupte Perle е представено в нова гама от 6 нюанса – 3 дневни и 3 вечерни. Богати пигменти, оригинални и сияйни цветове. Невероятно гладка и нежна, чувствената текстура на Rouge Volupte Perle на мига се слива с устните, обгръщайки ги с воал от цвят и изключителен блясък. Във формулата на червилото е включен комплекс от растителни восъци и силиконови полимери с изглаждащо действие. Хиалуроновата киселина попълва устните и осигурява дълготраен комфорт.

Омагьосващ поглед

Уникалната палитра сенки за очи N° 11 Midnight Garden съчетава 5 разкошни цвята – тъмнозелено, бледомораво, патладжанено, виолетово и аквамарин.

Наслагването на блестящо зелено с перлено сини отблясъци осветява и очертава тъмните нюанси с невероятно сияние… С помощта на сенките в тази палитра можете да създадете многобройни цветови комбинации, да придадете дълбочина на погледа си и да подсилите очарователното си излъчване.

Единичните сенки Ombre Solo са представени в 2 нови цвята – изискан лилав и тъмнозелен.

Нокти, окъпани в лунна светлина

Лакът за нокти La Laque е решен в 2 цвята – N° 43 Wintergreen и N° 44 Moonlight blue. Цветовете разкриват нежната загадъчност на тъмнозеленото и среднощно синьото, като метални отражения в море от лунна светлина.